Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παγκόσμια πρωταθλήτρια η... Ρεάλ Μαδρίτης

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η… Ρεάλ Μαδρίτης

Το Μουντιάλ της Ρωσίας, στη μετάβασή του στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων, εκεί όπου εξασφαλίζονται προκρίσεις αλλά δημιουργείται το... μονοπάτι για τη συνέχεια, προσφέρει μία ακόμα καλή εξήγηση για την κυριαρχία της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ευρώπη, στον κόσμο

Το Μουντιάλ της Ρωσίας, στη μετάβασή του στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων, εκεί όπου εξασφαλίζονται προκρίσεις αλλά δημιουργείται το… μονοπάτι για τη συνέχεια, προσφέρει μία ακόμα καλή εξήγηση για την κυριαρχία της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ευρώπη, στον κόσμο.

Η κορυφαία διοργάνωση στον κόσμο εξηγεί, με τα παιχνίδια που έχουν γίνει έως τώρα, γιατί η ισπανική ομάδα έχει κατακτήσει τα τρία τελευταία Champions League, δημιουργώντας ιστορία.

Το γκολ του Τόνι Κρόος στο 94΄ της συνάντησης με την Σουηδία (2-1), ήρθε με την σειρά του, να μεγαλώσει περισσότερο την… λίστα σημαντικότητας που διαδραματίζουν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης σε αυτό το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Μέλος της μαγικής μεσαίας γραμμής των Μαδριλένων, κορυφαίας στον κόσμο. Δίπλα στον Λούκα Μόντριτς, που επίσης έχει πιστωθεί με δύο εκπληκτικές εμφανίσεις, ιδιαίτερα στη νίκη (3-0) με την Αργεντινή, σημειώνντας ένα υπέροχο γκολ, αναγκάζοντας συμπαίκτες και αντιπάλους να συμφωνήσουν πως αξίζει για τη «Χρυσή Μπάλα».

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι ο αμυντικός της Κροατίας και της Λίβερπουλ Ντέγιαν Λόβρεν, υποστήριξε ότι ο συμπαίκτης Λούκα Μόντριτς θα κέρδιζε το βραβείο Ballon d’Or αν ήταν Ισπανός ή Γερμανός και υποτιμάται λόγω της εθνικότητάς του.

Ο Ισκο αποτελεί σημείο αναφοράς στο παιχνίδι των Ισπανών, ενώ ο Κασεμίρο είναι απροσπέλαστος στην Βραζιλία του Τίτε.

Υπεροχή και για την άμυνα των Μαδριλένων, αφού οι δύο κεντρικοί της Σέρχιο Ράμος και Βαράν αποτελούν… Status για Ισπανία και Γαλλία, ενώ οι ακραίοι Μαρτσέλο και Καρβαχάλ ξεχωρίζουν σε Βραζιλία και Rojas.

Ο Κέιλορ Νάβας έχει δεχθεί τρία γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια, με Σερβία και Βραζιλία, αλλά η εικόνα της ομάδας του, δεν του επιτρέπει κάτι διαφορετικό, εκτός από τον περιορισμό στην έκταση της ήττας. Κάτι που έχει καταφέρει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έχοντας σημειώσει ήδη τέσσερα γκολ, είναι δίχως άλλο, εκείνος που έχει «κλέψει» την παράσταση σε αυτό το Μουντιάλ. Ο παίκτης που δείχνει πως κάνει και σε αυτό το τουρνουά την διαφορά.

Σίγουρα ο Μπενζεμά λείπει από την Γαλλία, ενώ είναι απούσα η Ουαλία του Μπέιλ. Πρόκειται για τους παίκτες που αγωνίστηκαν (μαζί με Νάτσο και Ασένσιο, αμφότεροι στο Μουντιάλ με την Ισπανία) στον τελικό του Κιέβου, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με σκορ 3-1 της Λίβερπουλ.

Απαντώντας και εξηγώντας την κυριαρχία της ισπανικής ομάδας. Αλλά και χρησιμεύοντας σε εκείνους που αρέσκονται σε υποθέσεις. Όπως για παράδειγμα, τι θα γινόταν εάν αυτή η Ρεάλ Μαδρίτης, συμμετείχε σε ένα Μουντιάλ εθνικών ομάδων… μιας και εκείνο των συλλόγων το έχει πανηγυρίσει ήδη τρεις φορές (2014,2016,2017).

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024