Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιοι επέλεξαν περιοχές της Νότιας Ιταλίας για μυθικούς γάμους;

Ποιοι επέλεξαν περιοχές της Νότιας Ιταλίας για μυθικούς γάμους;

Οι θάλασσες έχουν το χρώμα σπάνιου σμαραγδιού

Οι θάλασσες έχουν το χρώμα σπάνιου σμαραγδιού. Οι παραλίες οδηγούν σε «ανεξερεύνητους» όρμους. Οι κήποι είναι παραμυθένιοι.

Το Αμάλφι στην περιφέρεια της Καμπανίας, στην επαρχία του Σαλέρνο «στέκει» αγέρωχο στο μυχό του ομώνυμου κόλπου της Τυρρηνικής θάλασσας.

Η “Villa Treville”, η “Villa Piedimonte” και οι επαύλεις των κροίσων δημιουργούν το κινηματογραφικό σκηνικό που λατρεύουν οι Dolce & Gabbana.

Οι διάσημοι ιταλοί designers επέλεξαν το Αμάλφι για τα γυρίσματα της περίφημης διαφήμισης του αρώματος “Blue” με πρωταγωνιστή τον super star του παγκόσμιου modeling Ντέηβιντ Γκάντι.

Στο αγαπημένο Αμάλφι της Σοφίας Λόρεν, έχουν γυριστεί διαφημιστικά spots, κινηματογραφικές ταινίες και πραγματοποιήθηκαν επίσης μερικά από τα πλέον μυθικά γαμήλια πάρτι.

Το κοσμοπολίτικο Κάπρι, το Πόρτο Φίνο που «ύμνησε» η Δαλιδά (το τραγούδι “I found my love in Porto Fino”, έγινε παγκόσμια επιτυχία) και ο οίκος Dior (με μια κούκλα να κυκλοφορεί με τις δημοφιλείς βέσπες στα γραφικά σοκάκια), η λιγότερο ίσως γνωστή Cingue Terre, ένα ακανόνιστο τμήμα της ακτής της ανατολικής Ριβιέρας της Λιγουρίας και βέβαια το Σορρέντο που αρκετοί «ανακάλυψαν» τις τελευταίες ημέρες, μέσα από τους πολυσυζητημένους γάμους του Γιάννη Κούστα με την Δήμητρα Μέρμηγκα.

Γνωστοί πλοιοκτήτες και επιχειρηματίες συγκεντρώθηκαν στο Σορρέντο, την «Πόλη των λεμονιών», για ένα τριήμερο «μπουκέτο» από λαμπερές εκδηλώσεις. Αναφερθήκαμε στον πολυσυζητημένο γάμο, τα γεύματα και τα parties (σε εντυπωσιακές βίλες και σκάφη) μέσα από την ΣΙΒΥΛΛΑ στο «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» και χθες στο “Blackstrawberry”.

Ένα θέμα που συνοδεύτηκε από κάποιες φωτογραφίες οι οποίες δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Το νυφικό ήταν Elie Saab, το μίνι haute couture φόρεμα της διεθνούς φήμης designer Σήλιας Κριθαριώτη (ετοιμάζει την ερχόμενη εβδομάδα ένα μεγάλο show-στα πλαίσια της εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι), οι τουαλέτες των κυριών με τις δαντέλες, τα μεγάλα και τα αυθεντικά swarovski τα οποία έστελναν χιλιάδες λάμψεις στους τεράστιους κήπους, δημιουργούσαν κινηματογραφικό σκηνικό. Το μενού περιελάμβανε κυρίως ψαρικά και ιταλικές σπεσιαλιτέ. Ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος τραγούδησε το βράδυ του Σαββάτου, αποθεώθηκε από τους καλεσμένους. Οι κομψές μπομπονιέρες ήταν του οίκου Kessaris…

Ο Τιμπερλέηκ και η Μπίελ, οι κροίσοι, η Μπατάλια της “Vogue

Ποιοι όμως ήταν οι πλέον πολυσυζητημένοι, εκρηκτικής χλιδής γάμοι, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στα αγαπημένα spots της Νότιας Ιταλίας; Ο διάσημος τραγουδιστής Τζάστιν Τιμπερλέηκ και η όμορφη elegant ηθοποιός Τζέσσικα Μπίελ, διοργάνωσαν στην South Italy ένα πάρτι το οποίο είχε διάρκεια μία… ολόκληρη εβδομάδα. Δύο ωραίοι, πασίγνωστοι διεθνείς stars, που έβγαζαν προς τα έξω μία «καθαρή» φρέσκια νεανική εικόνα. Πραγματικής ευτυχίας. Μακριά από τις «συμβατικότητες» του Χόλλιγουντ.

Η κόρη του δισεκατομμυριούχου Τζεφ Σάττον Ρενέ, παντρεύτηκε τον Έλλιοτ Κοέν σε spot της Νότιας Ιταλίας. Ο γάμος και τα parties που ακολούθησαν, στοίχισαν περισσότερο από 25 εκατομμύρια δολάρια. Οι συγγενείς και φίλοι που έφθασαν με yachts και ιδιωτικά αεροπλάνα, παρακολούθησαν το ζευγάρι να ανταλλάσσει όρκους αγάπης με θέα το φαντασμαγορικό τοπίο που «χαρίζει» η Αδριατική θάλασσα. Ο κ. Σάττον, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη, πλήρωσε ο ίδιος τα δωμάτια των καλεσμένων των δύο οικογενειών. Δωμάτια που στοίχισαν κάτι περισσότερο από 500 ευρώ τη βραδιά. Η Τζοβάννα Μπατάλια όμως ήταν εκείνη που έκανε τον super γάμο στην Νότια Ιταλία.

Με Alexander Mc Queen, Alaia και … Aquazurra στη Μύκονο

Ο γόνος της διάσημης fashion editor της Ιαπωνικής “Vogue” με τον Σουηδό billionaire Όσκαρ Ενγκλέηπερτ, έγινε στο Κάπρι, πριν δύο ακριβώς χρόνια. Το πανάκριβο νυφικό ήταν του οίκου Alexander Mc Queen, το οποίο συνόδευσε με τεράστια λουλούδια στα μαλλιά και μία ρομαντική, κεντημένη ομπρέλα. Η Τζιοβάννα φόρεσε όμως επίσης δύο ακόμα υπέροχα φορέματα των οίκων Alaia και Giambattista Valli. Άνθρωποι της μόδας, super models, μεγαλοεπιχειρηματίες, ήταν εκεί. Η style icon Τζιοβάννα συνόδευσε το νυφικό και τα λευκά και χρυσά φορέματά της με παπούτσια του brand Aquazurra. Ο σχεδιαστής του διεθνούς φήμης οίκου Edgardo Osorio και μέλη της ομάδας του (Aquazurra προτίμησε για τους γάμους της και η Μέγκαν Μαρκλ), θα βρίσκονται  στις 6 Ιουλίου στη Μύκονο, για ένα κοκταίηλ πάρτι στο Pop Up Concept Store Enny Monaco…

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024