Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΣΥΡΙΖΑ φοβήθηκε τη λαϊκή οργή και άλλαξε το χώρο εκδήλωσης

Ο ΣΥΡΙΖΑ φοβήθηκε τη λαϊκή οργή και άλλαξε το χώρο εκδήλωσης

Αντιμέτωποι με την οργή του κόσμου για τη συμφωνία των Πρεσπών θα έρθουν και σήμερα κυβερνητικά στελέχη στη Θεσσαλονίκη καθώς ομάδες πολιτών προγραμματίζουν δυναμική διαμαρτυρία

Η «θερμή» υποδοχή που ετοίμαζαν ομάδες πολιτών σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θα λάμβαναν μέρος σήμερα σε εκδήλωση με θέμα «Μακεδονικό: Τα οφέλη της συμφωνίας και οι προοπτικές στα Βαλκάνια» ανάγκασε τους διοργανωτές να αλλάξουν τον τόπο διεξαγωγής της.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η συγκεκριμένη εκδήλωση στην οποία θα αναλυθούν λεπτομέρειες για την συμφωνία των Πρεσπών μεταφέρεται για την ίδια ώρα (19:00) από το Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας στους χώρους της ΔΕΘ.

Το «Κίνημα Σφυρίζω» είχε προγραμματίσει αρχικά συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας, αναφέοντας σε σχετική ανακοίνωση: «Πάρτε τη σφυρίκτρα σας και ελάτε μαζί μας, να σφυρίξουμε ειρηνικά έξω από το ΣΥΡΙΖΑ!».

«Το Κίνημα Σφυρίζω είναι πραγματικότητα για τη Θεσσαλονίκη. Πολίτες και ψηφοφόροι διαφορετικών κομμάτων αποφάσισαν να πάρουν την υπόθεση του σκοπιανού αλλά και της… γραβάτας στα χέρια τους. Με μια σφυρίχτρα θα διαμαρτύρονται για όσα συμφωνήθηκαν στις Πρέσπες χωρίς να ενημερωθούν και χωρίς τη συγκατάθεση τους πχ με σχετικό δημοψήφισμα» συνεχίζει.

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωσή τους τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Τούμπας του ΠΑΟΚ προϊδεάζουν για όσα πρόκειται να συμβούν το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Στη σχετική ανακοίνωσή τους, κατηγορούν τα κυβερνητικά στελέχη ότι «στις 17 Ιουνίου υπέγραψαν την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη τους, παραδίδοντας την Μακεδονική πολιτισμική κληρονομιά και αναγνωρίζοντας παράλληλα Μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα, σε ένα κρατίδιο Σλάβων».

Ενημερώνουμε τους κυβερνώντες, συνεχίζουν, «πως τους περιμένουμε τη Δευτέρα να τους υποδεχτούμε όπως τους αρμόζει και τους υποσχόμαστε ότι δεν θα λάβει χώρα μία τέτοια εξευτελιστική προπαγανδιστική εκδήλωση στην Τούμπα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024