Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέχασαν την δική τους ευθύνη

Ξέχασαν την δική τους ευθύνη

Η Εθνική ομάδα της Αργεντινής θα παίξει την Τρίτη το τελευταίο της «κανονάκι» σε ότι αφορά την προσπάθεια της να προκριθεί στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αντίπαλος της η Νιγηρία κι έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, κανείς δεν μπορεί ν' αποκλείσει το ενδεχόμενο αποκλεισμού της Αλμπισελέστε από τη φάση κιόλας των ομίλων

Η Εθνική ομάδα της Αργεντινής θα παίξει την Τρίτη το τελευταίο της «κανονάκι» σε ότι αφορά την προσπάθεια της να προκριθεί στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αντίπαλος της η Νιγηρία κι έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει το ενδεχόμενο αποκλεισμού της Αλμπισελέστε από τη φάση κιόλας των ομίλων.

Για την αγωνιστική κατάσταση των Αργεντινών τα έχουμε δει όλα. Το κλίμα επίσης είναι απογοητευτικό και είναι ξεκάθαρο πως οι παίκτες της Αργεντινής προχώρησαν σε ανταρσία εναντίον του προπονητή τους. Μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν υπάρχει Σαμπάολι για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αργεντινής.

Κανείς δεν αμφιβάλει ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Αργεντινών έκανε λάθη. Πολλά λάθη και ορισμένα εξ αυτών ήταν μεγάλα και στοίχισαν ακριβά στην ομάδα του. Ο τρόπος όμως με τον οποίο αποφάσισαν να λειτουργήσουν οι ποδοσφαιριστές είναι λανθασμένος.

Η ομοσπονδία της χώρας θα μπορούσε να λάβει μια απόφαση και όχι να κρατά την στάση που είδαμε, του απλού παρατηρητή, προκειμένου να μην χρειαστεί να παρέμβει η ίδια. Και τέλος πάντων, σε μια ομάδα που οι παίκτες κάνουν κουμάντο κατ’ αυτό τον τρόπο, αργά ή γρήγορα θα φανούν τα αποτελέσματα. Και σίγουρα δεν θα είναι ικανοποιητικά.

Όπως προαναφέραμε ο Σαμπάολι έκανε μεγάλα λάθη αλλά από την άλλη πλευρά οι παίκτες της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής, φαίνεται να έχουν ξεχάσει τις δικές τους ευθύνες σε ότι αφορά την εικόνα της Αλμπισελέστε. Και είναι εξίσου μεγάλες με τις ευθύνες του προπονητή τους.

Όταν άλλωστε μια ομάδα δεν «τραβάει» πρέπει να κάνει την εμφάνιση του το ατομικό ταλέντο. Να βγουν μπροστά κάποιοι παίκτες που θα μπορέσουν να σηκώσουν την ομάδα στην πλάτη τους. Και η συγκεκριμένη αναφορά δεν έχει να κάνει με τον Λιονέλ Μέσι.

Η Αργεντινή δεν μπορεί να τα περιμένει όλα από το 10άρι της. Έχει κι άλλους πολυδιαφημισμένους παίκτες που θα μπορούσαν να κάνουν την διαφορά, αλλά στα δύο πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης έχουν «κρυφτεί». Έχουν πάντως μιαν ακόμα ευκαιρία.

Για να μπορέσουν όμως να αντιστρέψουν την κατάσταση θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να συζητήσουν, πριν από το ματς με τη Νιγηρία, για τις δικές τους ευθύνες. Αν το κάνουν έχουν ελπίδες να προκριθούν στην φάση των 16 της διοργάνωσης.

Θα έχει βέβαια ενδιαφέρον και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου ανάμεσα στην Κροατία που έχει ήδη προκριθεί και την Ισλανδία. Μπορεί να έχει μεγάλο ενδιαφέρον και το σκορ της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024