Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καρατόμηση του Ντε Καρβάλιο από την προεδρία της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας

Καρατόμηση του Ντε Καρβάλιο από την προεδρία της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας

Με ψήφους 71% υπέρ από τα μέλη του συλλόγου

Την αποπομπή του προέδρου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, αποφάσισαν με συντριπτική πλειοψηφία τα μέλη του συλλόγου.

Σχεδόν 15.000 μέλη των «λιονταριών» προσήλθαν στις κάλπες και πάνω από το 71% αυτών καταψήφισε τον αμφιλεγόμενο παράγοντα, οι ενέργειες του οποίου το τελευταίο διάστημα έφεραν τον ιστορικό σύλλογο στο «χείλος του γκρεμού».

Χαρακτηριστικό το ότι εννέα ποδοσφαιριστές κατήγγειλαν μονομερώς το συμβόλαιό τους και αποχώρησαν, εν μέσω απειλών και υπό τη σκιά της πρωτοφανούς επίθεσης κουκουλοφόρων στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στις 15 Μαΐου, που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό του Ολλανδού επιθετικού Μπας Ντοστ και μελών του τεχνικού επιτελείου.

Ο Ντε Καρβάλιο με μία μακροσκελή ανάρτησή του στο facebook, αν και χαρακτήρισε παράτυπη την εκλογική διαδικασία, δήλωσε ότι θα αποχωρήσει από την προεδρία, κατηγορώντας τα μέλη της Σπόρτινγκ για αχαριστία προς το πρόσωπό του.

Οι εννέα παίκτες που αποχώρησαν από το σύλλογο, μεταξύ αυτών ο Ντοστ, ο Αργεντινός Ροντρίγκο Μπατάλια και οι διεθνείς Πορτογάλοι Ρουί Πατρίσιο, Ζέλσον Μαρτίνς, Μπρούνο Φερνάντες και Γουίλιαμ Καρβάλιο, υπολογίζεται ότι έχουν «χρηματιστηριακή» αξία άνω των 100 εκατ. ευρώ και η αποχώρησή τους απειλεί τη Σπόρτινγκ με χρεοκοπία.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024