Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαμαράς: Για μια γραβάτα ο κ.Τσίπρας βάζει τεράστιο φέσι στον λαό

Σαμαράς: Για μια γραβάτα ο κ.Τσίπρας βάζει τεράστιο φέσι στον λαό

Στα τέλη του 2014 οι δανειστές ζητούσαν πρωτογενή πλεονάσματα έως το 2022. Σήμερα ζητούν πρωτογενή πλεονάσματα έως το 2060! Και δεν τους φτάνουν αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός

«Ο κ. Τσίπρας έδωσε τώρα τη Μακεδονία και το μεταναστευτικό για να πάρει… ένα κομμάτι από όσα είχε καταφέρει να πάρει η κυβέρνησή μου το 2014. Για μια γραβάτα ο κ. Τσίπρας βάζει ένα τεράστιο φέσι στον ελληνικό λαό.» αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σε άρθρο του στο «Πρώτο Θέμα» ο πρώην πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι στα τέλη του 2014 βγαίναμε καθαρά από τα μνημόνια και μπαίναμε σε περίοδο μεγάλης ανάπτυξης. Κατά τους δανειστές πάντα… χωρίς αυστηρή επιτήρηση τότε, και χωρίς πρόσθετα μέτρα λιτότητας» γράφει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχολιάζοντας το Eurogroup της Παρασκευής και τα όσα ακολούθησαν.

«Στα τέλη του 2014 οι δανειστές ζητούσαν πρωτογενή πλεονάσματα έως το 2022. Σήμερα ζητούν πρωτογενή πλεονάσματα έως το 2060! Και δεν τους φτάνουν.»

Και συνεχίζει: «Στα τέλη του 2014 το ελληνικό χρέος ήταν πλέον βιώσιμο κατά τους δανειστές και επρόκειτο να πέσει στο 110% του ΑΕΠ ώς το 2022! Μετά από τρία χρόνια Τσίπρα, το ελληνικό χρέος δεν είναι πλέον βιώσιμο μακροχρόνια παρά τα μέτρα τα οποία περιλαμβάνουν επιστροφή υπερκερδών από τις ευρωπαϊκές τράπεζες. Που τα είχαν δώσει στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, τα πήραν πίσω από την κυβέρνηση Τσίπρα και τώρα του ξαναδίνουν… μόνο ένα μέρος!»

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024