Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φυσικές θεραπείες για να απαλλαγείτε από το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Φυσικές θεραπείες για να απαλλαγείτε από το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Τέσσερα συστατικά που σίγουρα έχετε ήδη στο σπίτι σας.

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν δυσάρεστο πρήξιμο που εμφανίζεται κάτω από τα μάτια. Αν και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι εμφανίζεται λόγω κόπωσης και έλλειψης ύπνου, η αλήθεια είναι ότι το πρήξιμο κάτω από τα μάτια έχει διαφορετικά αίτια και μπορεί επίσης να είναι κληρονομικό.

Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, σήμερα έχουμε προετοιμάσει για εσάς μια σύντομη λίστα φυσικών θεραπειών που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε την εμφάνιση του πρηξίματος στο συντομότερο χρόνο.

Φέτες πατάτας

Ο χυμός που περιέχουν οι φέτες πατάτας, βοηθά να μειωθούν οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Μπορείτε να εφαρμόσετε μία ή δύο φέτες πατάτας απευθείας κάτω από τα μάτια ή μπορείτε επίσης να βυθίσετε δύο βαμβάκια σε χυμό πατάτας και να εφαρμόσετε αυτά αντί για τις φέτες.

Φέτες αγγουριού

Είναι γνωστό ότι το αγγούρι έχει ήπια στυπτικές ιδιότητες και συχνά χρησιμοποιείται ενάντια στο πρήξιμο. Απλά εφαρμόστε τις φέτες, αφήστε τις δέκα λεπτά και στη συνέχεια πλύνετε το πρόσωπό σας ως συνήθως. Αν επαναλάβετε τη διαδικασία δύο φορές την εβδομάδα, σύντομα θα δείτε ότι το πρήξιμο θα μειωθεί.

Χαμομήλι

Βάλτε δύο βαμβάκια σε κρύο χαμομήλι και εφαρμόστε τα στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, το τσάι χαμομηλιού είναι πολύ αποτελεσματικό τόσο στη μείωση των μαύρων κύκλων όσο και στην ελάττωση του πρηξίματος κάτω από τα μάτια.

Γλυκό αμυγδαλέλαιο

Πλούσιο σε μέταλλα και βιταμίνες, το γλυκό αμυγδαλέλαιο τροφοδοτεί βαθιά το δέρμα και το βοηθά να επιστρέψει στην κανονική του κατάσταση. Απλά τρίψτε αυτό το έλαιο στις περιοχές κάτω από τα μάτια σας πριν πάτε για ύπνο και το πρωί θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα. Το πρήξιμο θα είναι σημαντικά λιγότερο από το συνηθισμένο.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024