Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η αποστολή του Ολυμπιακού για την προετοιμασία στο Ζέεφελντ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την προετοιμασία στο Ζέεφελντ

Με 26 παίκτες αναχωρεί τη Δευτέρα για την Αυστρία

Με 26 παίκτες αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας (25/6) για το Ζέεφελντ της Αυστρίας η αποστολή του Ολυμπιακού, για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός τον Σιώπη, ο οποίος έχει κληθεί σε απολογία και δεν υπολογίζεται, καθώς και τον Σεμπά, που λογικά θα αποτελέσει παρελθόν (υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Κίνας).

Στον αντίποδα, ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Βούκοβιτς, που επέστρεψε από το δανεισμό του στη Βερόνα και θα του δοθεί μία ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά η αποστολή για το Ζέεφελντ: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Καράδαης, Κούτρης, Μάνος, Μανθάτης, Μάριν, Νικολάου, Νικολής, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακας, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βέργος, Βρουσάι και Βούκοβιτς.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε»… Ένας στίχος που ταιριάζει γάντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας αναχωρεί για το αγαπημένο Ζέεφελντ, όπου κάθε χρόνο πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του, στο εξωτερικό. Προορισμός ο οποίος σηματοδοτεί την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου (αν και φέτος η χρονιά άρχισε νωρίτερα, με αλλεπάλληλες προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους).

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου, ο προπονητής κ. Πέδρο Μαρτίνς, ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, 26 τον αριθμό, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή για το Ζέεφελντ και οι οποίοι το πρωί της Δευτέρας θα αναχωρήσουν για την αυστριακή πόλη».

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024