Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ηθοποιός  Τζέικ Τζίλενχαλ φοράει Cartier

Ο ηθοποιός Τζέικ Τζίλενχαλ φοράει Cartier

Είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου για το ανδρικό ρολόι Santos de Cartier

Ο Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός Τζέικ Τζίλενχαλ είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Cartier και συγκεκριμένα το νέο χέρι, που θα φοράει το ρολόι «Santos de Cartier».

Αλησμόνητος  για την ερμηνεία του στο φιλμ «Brokeback Mountain» (2005), που του έδωσε ένα BAFTA για τον καλύτερο υποστηρικτικό ρόλο και μία υποψηφιότητα  Όσκαρ, ο 37χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ εμφανίστηκε σε μια διαφήμιση για το εν λόγω κόσμημα που κυκλοφόρησε και απέσπασε λαμπρές κριτικές, αυτήν την φορά από τα περιοδικά μόδας και όχι από τους κριτικούς του κινηματογράφου. Ο θρυλικός οίκος σπανίως χρησιμοποιεί διάσημους αστέρες σαν εκπρόσωπους του σε αντίθεση με την μακριά λίστα των διάσημων, που είναι πιστοί του πελάτες. Από την Δούκισσα του Γουίνσδορ  μέχρι την Ελίζαμπεθ Τέιλορ η διάσημη πελατεία του έχει πολλές φορές ταυτιστεί με συλλεκτικά κομμάτια Cartier.

Η γαλλική εταιρεία κοσμημάτων και ωρολογοποιίας συνεργάστηκε στενά με τον ηθοποιό για να προωθήσουν το συγκεκριμένο κομμάτι. Το εύχρηστο και κομψό ρολόι, που δημιουργήθηκε προς τιμήν του πρωτοπόρου  Βραζιλιάνου αεροπόρου Αλμπέρτο Σάντος Ντουπόντ  το 1904, βγήκε ξανά στην επίσημη συλλογή του Cartier και βρήκε στο πρόσωπο του Γκίλενχαλ τον σωστό εμπνευστή.

«Ακεραιότητα, αφοσίωση και απεριόριστη περιέργεια: Ο Jake Gyllenhaal ενσαρκώνει τον άνθρωπο του Santos de Cartier», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του οίκου σε δήλωση του. «Ένας άνθρωπος που αφιερώνεται σε ότι κάνει εντελώς και δεν κάνει ποτέ  τα μισά. Ένας άνθρωπος που ορίζει ατρόμητος ως έντιμος και αληθινός στον εαυτό του. Ο Τζέικ Γκίλενχααλ αποκαλύπτει μια νέα πλευρά στο ταλέντο του με κάθε ταινία, εκτελώντας μια μεγάλη ποικιλία ρόλων. Ο Cartier πείστηκε προς το αήττητο ύφος και το ατρόμητο πνεύμα του. »

Το ρολόι Santos de Cartier από ανοξείδωτο ατσάλι και δέρμα κοστίζει 54.000 δολάρια, ενώ το ρολόι σε κίτρινο χρυσό και ανοξείδωτο χάλυβα 18 καρατίων κοστίζει 81.500 δολάρια. Μαζί με το ατρόμητο πνεύμα, ο πελάτης πρέπει να έχει και ατρόμητο πορτοφόλι!

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024