Καραμελωμένες μπανάνες με κανέλα
Γρήγορη και εύκολη συνταγή για παραγινωμένες μπανάνες, ιδανική για πρωινό ή απογευματινό σνακ!
Spotlight
-
Αλεξιπτωτιστής πλαγιάς προσγειώθηκε σε δέντρο μένοντας κρεμασμένος από ύψος 5 μέτρων
-
Μαθητής εντοπίστηκε νεκρός εντός θερμοκηπίου - Συνελήφθησαν τρεις συμμαθητές του
-
«Το όριο είναι η πείνα» – Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή ενάντια στις πολιτικές λιτότητας του Μιλέι
-
Τα στάδια ανάπτυξης ενός σκύλου. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Υλικά
2 μπανάνες ελαφρώς παραγινωμένες
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1/4 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο (προαιρετικό)
Εκτέλεση
Κόψτε τις μπανάνες σε φέτες.
Σε ένα μικρό μπολ, συνδυάστε τη ζάχαρη, την κανέλα και το μοσχοκάρυδο (αν θέλετε). Αφήστε στην άκρη.
Ρίξτε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Θερμάνετε σε μέτρια φωτιά.
Προσθέστε τις φέτες μπανάνας και πασπαλίστε το 1/2 του μίγματος κανέλας.
Μαγειρέψτε για περίπου 2-3 λεπτά.
Ανακατέψτε τις φέτες, πασπαλίστε με το υπόλοιπο μίγμα κανέλας.
Μαγειρέψτε για 2-3 λεπτά έως ότου οι μπανάνες είναι μαλακές και έχουν ζεσταθεί.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις