Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γίνετε αρχιτέκτονες με πτυχίο από το Χάρβαρντ

Γίνετε αρχιτέκτονες με πτυχίο από το Χάρβαρντ

Δωρεάν online μαθήματα από το έγκριτο πανεπιστήμιο

Πάντα φανταζόσασταν τον εαυτό σας ως αρχιτέκτονα; Είστε αρχιτέκτονας και θέλετε ένα τρανό μεταπτυχιακό; Το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ σας προσφέρει την ευκαιρία να ζήσετε αυτή τη φαντασία. Δηλαδή περίπου! Η «Αρχιτεκτονική Φαντασία» είναι ένα διαδικτυακό μάθημα που προσφέρεται τώρα από το Graduate School of Design του πανεπιστημίου και παρόλο που δεν θα σας δώσει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για το σχεδιασμό κτιρίων, υπόσχεται να προσφέρει μια συναρπαστική εισαγωγή στον κόσμο της αρχιτεκτονικής.

Η πρώτη ενότητα του μαθήματος θα διδάξει δεξιότητες όπως αρχιτεκτονικό σχέδιο και αρχιτεκτονική τυπολογία μέσω μιας σειράς βίντεο και ασκήσεων. Εστιάζοντας στα υλικά και την τεχνολογία, η δεύτερη ενότητα αποσκοπεί στο να καταδείξει πώς η αρχιτεκτονική έχει τη δύναμη να μετατρέπει τις πρώτες ύλες σε όμορφους παράγοντες της συνολικής αισθητικής του τοπίου. Η τρίτη και η τελική ενότητα υιοθετούν μια πιο ανθρωπολογική προσέγγιση, εξετάζοντας το ρόλο της αρχιτεκτονικής στην κοινωνία καθώς και την ικανότητά της να επιφέρει κοινωνικές αλλαγές. Το μάθημα είναι δωρεάν (αν θέλετε πιστοποιητικό στο τέλος είναι περίπου 80 δολάρια) και μπορείτε να ξεκινήσετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024