Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατακραυγή για τη «Βόρεια Μακεδονία»: Συντριπτικά κατά της συμφωνίας η B.Ελλάδα

Κατακραυγή για τη «Βόρεια Μακεδονία»: Συντριπτικά κατά της συμφωνίας η B.Ελλάδα

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ότι η πλειοψηφία των πολιτών τάσσεται κατά της συμφωνίας για το Μακεδονικό που υπέγραψαν Τσίπρας και Ζάεφ την προηγούμενη Κυριακή

Κόλαφος για την κυβέρνηση η νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στη Β.Ελλάδα για τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το Μακεδονικό. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργήθηκε σε όλους τους νομούς της ανατολικής, κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας για τη «Βόρεια Μακεδονία», το 86% των ερωτηθέντων τάχθηκαν κατά της συμφωνίας.

Τη δημοσκόπηση πραγματοποίησε η εταιρία Interview και δημοσίευσε το The President. Βάσει της έρευνας, το 86% των ερωτηθέντων κάνουν λόγο για κακή συμφωνία, έναντι του 12% που τη θεωρεί καλή.

Στην ίδια δημοσκόπηση, το 83% πιστεύει ότι το θέμα όχι μόνον δεν λύθηκε, αλλά η συμφωνία το επιβάρυνε κάνοντας το πρόβλημα χειρότερο.

Σε ερώτηση με ποιο απ΄όλα τα στοιχεία της συμφωνίας διαφωνούν περισσότερο, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων (71%) δηλώνει ότι τον ενοχλούν όλα όσα εκχώρησε η κυβέρνηση, δηλαδή το όνομα «Βόρεια Μακεδονία», τη «μακεδονική εθνότητα» και τη «μακεδονική» γλώσσα, ενώ μόλις το 7% δηλώνει ότι δεν ενοχλείται.

Τέλος το 87% των Μακεδόνων πιστεύει ότι η χώρα προσφέρει στους Σκοπιανούς περισσότερα από όσα δίνει, έναντι μόλις του 2% που πιστεύει ότι τα οφέλη είναι περισσότερα από τις απώλειες.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024