Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Πασκουάλ - Γιαννακόπουλου με φόντο τον Καλάθη

Συνάντηση Πασκουάλ – Γιαννακόπουλου με φόντο τον Καλάθη

Περιμένουν την απάντηση του Νικ στον Παναθηναϊκό

Την απάντηση του Νικ Καλάθη περιμένουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Τσάβι Πασκουάλ συναντήθηκαν την Πέμπτη (21/06) για πρώτη φορά μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και είχαν μία πρώτη κουβέντα για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε οι «πράσινοι» να γίνουν ακόμη πιο ανταγωνιστικοί την επόμενη χρονιά, ωστόσο, δεν πάρθηκε καμμία απόφαση.

Κι αν το θέμα της παραμονής του Καταλανού προπονητή στον πάγκο ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο (δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός έτους ακόμη), εντούτοις δε συμβαίνει το ίδιο και με τον Νικ Καλάθη, τον άνθρωπο που θεωρείται (και είναι) ο ιθύνων νους της ομάδας κι από την απόφασή του για το αν θα παραμείνει Ή όχι στο πράσινο ρόστερ θα κριθούν τα πάντα.

Το κομμάτι του παζλ που θα καθορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις κινήσεις που θα γίνουν για να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός είναι ο διεθνής πλέι μέικερ. Η πρόταση που έχει στα χέρια του από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (6,5 εκ. ευρώ για τρία χρόνια) είναι… εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα, ωστόσο, ακόμη δεν έχει απαντήσει κι ως εκ τούτου από την τροπή που θα έχει η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι σε ό,τι αφορά το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Πάντως, το «καυτό» θέμα Καλάθη δεν θα αργήσει να τελειώσει και δεν αποκλείεται να υπάρχει εξέλιξη εντός της εβδομάδας. Ο Τσάβι Πασκουάλ, πάντως, αναμένεται να παραμείνει στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε με το που δώσει την απάντησή του ο Καλάθης να «τρέξει» κατευθείαν το μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024