Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σέρρες: Στο στόχαστρο λαϊκής οργής για τη Μακεδονία Τσαρουχά και Σταμπουλή

Σέρρες: Στο στόχαστρο λαϊκής οργής για τη Μακεδονία Τσαρουχά και Σταμπουλή

Δυσκολεύουν επικίνδυνα τα πράγματα για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τους πολίτες να αντιδρούν με κάθε νόμιμο μέσο του διαθέτουν στη συμφωνία με τα Σκόπια για το όνομα της γειτονικής χώρας και τα περιστατικά προπηλακισμών να είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο σε ολόκληρη την Ελλάδα

Δυσκολεύουν επικίνδυνα τα πράγματα για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με τους πολίτες να αντιδρούν με κάθε νόμιμο μέσο του διαθέτουν στη συμφωνία με τα Σκόπια για το όνομα της γειτονικής χώρας και τα περιστατικά προπηλακισμών να είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ένα ακόμα περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, όπου πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας για τη συμφωνία.

Οι συμμετέχοντες φώναζαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, καθώς και κατά της κυβέρνησης.

Μάλιστα οι διαμαρτυρόμενοι φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτης Σταμπουλή, και των ΑΝΕΛ, Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά.

Αρχικά, σταμάτησαν κάτω από το γραφείο της υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης, Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα και καλώντας την να παραιτηθεί.

Οι συμμετέχοντες στο συλλαλητηριο προχώρησαν σε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης φωνάζοντας συνθήματα για την ελληνικοτητα της Μακεδονιας και κατά της κυβέρνησης.Σταμάτησαν κάτω από το γραφείο της υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης,Μαρίας Κολλια Τσαρουχα φωνάζοντας συνθήματα και καλώντας την να παραιτηθείΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Δημοσιεύτηκε από Simerini Ton Serron Σημερινή Των Σερρών στις Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Στη συνέχεια βρέθηκαν κάτω από τα γραφεία της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών και της βουλευτή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδιτης Σταμπουλη, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

Και κάτω απο τα γραφεία της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών και της βουλευτή Σερρων του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδιτης Σταμπουλη σταμάτησαν οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο και στην πορεία που ακολούθησε,φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησηςΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Δημοσιεύτηκε από Simerini Ton Serron Σημερινή Των Σερρών στις Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Επίσης οι διαδηλωτές τοποθέτησαν τη σημαία των Σκοπίων, στην πινακίδα στην είσοδο των γραφείων της Τοπικης Οργανωσης του ΣΥΡΙΖΑ στις Σερρες.

Sports in

Ποδόσφαιρο στην Ουκρανία - Η αθέατη πλευρά της δεκαετούς κρίσης και του πολέμου

Το αφεντικό της Σαχτάρ Ντόνετσκ είχε να αντιμετωπίσει τις ανταραχές, πριν η Ρωσία εισβάλει και σταματήσει τα πάντα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024