Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προφυλακτικά με διάσημη υπογραφή για τον μήνα Υπερηφάνειας

Προφυλακτικά με διάσημη υπογραφή για τον μήνα Υπερηφάνειας

Προφύλαξη υψηλής ραπτικής

Με τίτλο «Protect Your Wang», κάνοντας ένα λογοπαίγνιο με ευθύ μήνυμα υπέρ της προφύλαξης από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα,  είναι το νέο project του σχεδιαστή Αλεξάντερ Γουάνγκ. Η μικρή κολεξιόν, η οποία δημιουργήθηκε για τον μήνα Υπερηφάνειας (Pride),  είναι μια συνεργασία με την εταιρεία προφυλακτικών Trojan και τα έσοδα θα καλύψουν τις ανάγκες του LGBT Center της Νέας Υόρκης.

Η συλλογή περιορισμένης κυκλοφορίας , που περιλαμβάνει ένα καπέλο, μπλουζάκια, μαντήλια και κάλτσες ,  είναι τυπωμένα με το μήνυμα «Protect Your Wang» που είναι και το μότο της καμπάνιας. Μέσα στα είδη της κολεξιόν περιλαμβάνονται και προφυλακτικά, που φέρουν την διάσημη υπογραφή και προβλέπεται να ξετρελάνουν τους καταναλωτές, μοδάτους και μη!

Αν επιθυμείτε και εσείς ένα δωρεάν προφυλακτικό από τον οίκο Alexander Wang χρειάζεται απλά να κάνετε μία παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα ή να βρεθείτε στην πορεία Υπερηφάνειας της Νέας Υόρκης την Κυριακή στις 24 του μήνα. Εκεί ο σχεδιαστής θα προσφέρει απλόχερα προφυλακτικά  μαζί με την ομάδα του, καθώς θα συμμετέχει και επίσημα στην παρέλαση μαζί με τους εργαζόμενους του οίκου!

«Το Pride ήταν πάντα η αγαπημένη  μου στιγμή μέσα στον χρόνο και είναι ακόμα πιο υπέροχο όταν μπορείς να συμμετέχεις ενεργά μαζί με τους φίλους σου και τους θαυμαστές της δουλειάς σου δίνοντας την ευκαιρία να προωθήσεις το καλό μέσα στην LGBTQ κοινότητα. Η συνεργασία με την εταιρεία Trojan έφερε αυτήν την κολεξιόν στην ζωή και αυτός είναι ένας τρόπος να δημιουργήσουμε προϊόντα, με στόχο την  στήριξη πρωτοβουλιών , που αμφότεροι είμαστε ευαισθητοποιημένοι» δήλωσε ο σχεδιαστής.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024