Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλα τα «φώτα» στην Αργεντινή

Όλα τα «φώτα» στην Αργεντινή

Η πρεμιέρα της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν ήταν αυτή που επιθυμούσαν ο Λιονέλ Μέσι και η «παρέα» του

Η πρεμιέρα της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν ήταν αυτή που επιθυμούσαν ο Λιονέλ Μέσι και η «παρέα» του. Το πρόβλημα για την Αλμπισελέστε δεν ήταν όμως μόνο το αποτέλεσμα του αγώνα με την Ισλανδία. Το μεγάλο «αγκάθι» για τους Αργεντινούς είναι η αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο.

Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό για την Αργεντινή. Η ομάδα του Μέσι αντιμετωπίζει την Κροατία για την δεύτερη αγωνιστική του ομίλου και έτσι που τα…κατάφεραν οι λατνοαμερικάνοι, το συγκεκριμένο ματς είναι «όλα τα λεφτά». Αν η Αργεντινή χάσει από τους Κροάτες τα πράγματα θα γίνουν πολύ ζόρικα σε ότι αφορά την προσπάθεια της Αλμπισελέστε για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Απέναντι μάλιστα στον Μέσι και τους συμπαίκτες του θα βρεθεί η Κροατία, μια πολύ καλή ομάδα που είναι σε θέση να προκαλέσει προβλήματα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτό κάνει ακόμα δυσκολότερη την προσπάθεια των Αργεντινών και όλοι καταλαβαίνουν την πίεση που υπάρχει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Η Αργεντινή τα βρήκε «μπαστούνια» στα προκριματικά για την συμμετοχή στο Μουντιάλ αλλά έστω και δύσκολα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την κορυφαία διοργάνωση. Ασφαλώς και η Αλμπισελέστε δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση κι αυτό είναι κάτι που το το ξέρουν όλοι, αλλά το να αποκλειστούν οι Αργεντίνοι από την φάση των ομίλων θα είναι κάτι απογοητευτικό για τους λατινοαμερικάνους.

Ειδικά μάλιστα από έναν όμιλο με Κροατία, Ισλανδία και Νιγηρία. «Όλα τα φώτα» λοιπόν είναι στραμμένα στον αυριανό αγώνα της Αργεντινής με την Κροατία, καθώς το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης μπορεί να καθορίσει το μέλλον της Αργεντινής στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο Μέσι καλείται και πάλι να «βγάλει τα κάστανα από την φωτιά» για την ομάδα του. Είναι όμως προφανές ότι χρειάζεται βοήθειες. Ίσως λοιπόν θα πρέπει και ο προπονητής της Αργεντινής, Χόρχε Σαμπάολι ν’ αναθεωρήσει αρκετά από τα όσα παρουσίασε στην πρεμιέρα της ομάδας του απέναντι στην Ισλανδία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής έκανε πολλά λάθη τόσο στις αρχικές επιλογές όσο και στο κοουτσάρισμα κατά την διάρκεια του αγώνα και όλοι περιμένουν να δουν, αν τελικά θα κάνει αλλαγές στο ματς με την Κροατία.

Η κριτική που έχει ασκηθεί στον Σαμπάολι είναι έντονη και ο Αργεντίνος προπονητής βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Στο χέρι του είναι ν’ αλλάξει την κατάσταση, ξεκινώντας από το αυριανό πολύ μεγάλο παιχνίδι της ομάδας του, απέναντι στην Κροατία. Ακούγεται απίστευτο αλλά η Αργεντινή είναι με την «πλάτη στον τοίχο».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024