Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βγαίνουν τα... Ποταμίσια κουκιά;

Βγαίνουν τα… Ποταμίσια κουκιά;

Τι θα γίνει αν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν ψηφίσουν; Πρέπει να περιμένει η κυβέρνηση τις ψήφους του Ποταμιού;

Ορισμένοι στην κυβέρνηση ονειρεύονται ότι τη συμφωνία των Πρεσπών – ακόμα και αν δεν την ψηφίσει ο Πάνος Καμμένος (το κόμμα του οποίου εξαερώνεται) – θα τη στηρίξει ο Σταύρος Θεοδωράκης (φωτογραφία) και έτσι την πλειοψηφία την έχει εξασφαλισμένη ο κ. Τσίπρας. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Διότι τα νούμερα δεν βγαίνουν, αποκαλύπτει ο Βηματοδότης.

Εάν αποχωρήσουν τελικά και άλλοι βουλευτές από τους ΑΝΕΛ και έρθει ο Σταύρος να ψηφίσει τη συμφωνία, τότε αυτή θα ψηφιστεί (όπως υπολογίζουν μερικοί) με 151 βουλευτές. Αλλά από τους έξι βουλευτές που διαθέτει σήμερα το Ποτάμι, ο ένας, ο Γιώργος Αμυράς, δεν πρόκειται να ψηφίσει τη συμφωνία.

Αρα απομένουν στον κ. Τσίπρα 150. Ο Γρ. Ψαριανός δεν είναι σίγουρο τι θα κάνει, ο κ. Μαυρωτάς θα ψηφίσει ό,τι ψηφίσει και ο κ. Θεοδωράκης, ο Σπ. Λυκούδης μάλλον προς το ΚΙΝΑΛ βλέπει και ο κ. Δανέλλης μάλλον θα την ψηφίσει. Ετσι την πλειοψηφία δεν την έχει εξασφαλίσει ο Πρωθυπουργός, πολύ περισσότερο εάν ζητηθεί αυξημένη πλειοψηφία.

Βγάζουν φλύκταινες στο Ποτάμι

Πάντως για την ιστορία, θα πρέπει να ξέρετε ότι τόσο ο Αµυράς όσο και ο Ψαριανός βγάζουν… φλύκταινες ακούγοντας τον Σταύρο Θεοδωράκη να θέλει να αποχωρήσει από το Κίνημα Αλλαγής. Και για να ξέρετε: πότε ήταν η τελευταία φορά που συναντήθηκε ο Αµυράς µε γνωστό στέλεχος του µητσοτακαίικου; Εστω κι αν επρόκειτο για κοινωνικού τύπου επαφή.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024