Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χιλιάδες Μεξικανοί βγήκαν στους δρόμους μετά τη νίκη επί της Γερμανίας [Εικόνες]

Χιλιάδες Μεξικανοί βγήκαν στους δρόμους μετά τη νίκη επί της Γερμανίας [Εικόνες]

Στους δρόμους της πόλης του Μεξικού, ξενύχτησαν χιλιάδες Μεξικανοί πανηγυρίζοντας τον θρίαμβο-έκπληξη (1-0) επί της Γερμανίας στην πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ της Ρωσίας

Στους δρόμους της πόλης του Μεξικού, ξενύχτησαν χιλιάδες Μεξικανοί πανηγυρίζοντας τον θρίαμβο-έκπληξη (1-0) επί της Γερμανίας στην πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Φορώντας τα χαρακτηριστικά του καπέλα «sombrero» και κρατώντας σημαίες του Μεξικού συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης του Μεξικού τραγουδώντας για τη μεγάλη νίκη. Στην μεγάλη κεντρική πλατεία της πόλης, οικογένειες είχαν πριν παρακολουθήσει σε μια γιγάντια οθόνη μπροστά σε έναν πανύψηλο καθεδρικό ναό, την αναμέτρηση με την παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Όταν ο Λοσάνο σημείωσε γκολ στο 35ο λεπτό, άρχισαν να φωνάζουν: «Ναι, το κάναμε!», προκαλώντας…σεισμό. Το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Ατμοσφαιρικών Ερευνών δήλωσε ότι οι αισθητήρες σεισμού υψηλής ευαισθησίας έδειξαν κίνηση σε δύο σημεία της πρωτεύουσας επτά δευτερόλεπτα μετά το 35ο λεπτό του παιχνιδιού. Είχε προκληθεί ένας «τεχνητός» σεισμό.

Η «El Tri», όπως ονομάζεται η ομάδα ως φόρο τιμής στην τριών χρωμάτων της σημαίας του Μεξικού, έχει αποτύχει να φτάσει στη φάση των 16 στα τελευταία έξι Παγκόσμια Κύπελλα.

Οι οπαδοί στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης γιόρτασαν την νίκη, παρουσιάζοντας τον τερματοφύλακα Γκιγιέρμο Οτσόα ως πρόεδρο του Μεξικού. Άλλοι θυμήθηκαν την υπόσχεση του προέδρου των ΗΠΑ. Ντόναλντ Τράμμπ να χτίσει ένα τοίχο στα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών των Ηνωμένων Πολιτειών και του Μεξικού, τοποθετώντας φωτογραφίες του Οτσόα και γράφοντας: «Έχουμε ήδη ένα τείχος».

Το Μεξικό θα αντιμετωπίσει τη Νότια Κορέα στο επόμενο παιχνίδι του το Σάββατο στο Ροστόφ στη Ρωσία.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024