Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοιμώμενοι γίγαντες τα φαβορί του Μουντιάλ - Εντυπωσιάζουν οι «μικροί»

Κοιμώμενοι γίγαντες τα φαβορί του Μουντιάλ – Εντυπωσιάζουν οι «μικροί»

Καμία ομάδα από τα φαβορί, δεν έχει καταφέρει να προκαλέσει τρόμο στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Το αντίθετο. Οι… μικρότερες εθνικές ομάδες, είναι εκείνες που δείχνουν πως στοχεύουν ψηλά, κάνοντας όνειρα για τη μεγάλη έκπληξη, αναφέρει χαρακτηριστικά και η ισπανική εφημερίδα Marca

Καμία ομάδα από τα φαβορί, δεν έχει καταφέρει να προκαλέσει τρόμο στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Το αντίθετο. Οι… μικρότερες εθνικές ομάδες, είναι εκείνες που δείχνουν πως στοχεύουν ψηλά, κάνοντας όνειρα για τη μεγάλη έκπληξη, αναφέρει χαρακτηριστικά και η ισπανική εφημερίδα Marca.

Μόνο η Γαλλία μπόρεσε να κερδίσει το παιχνίδι της και το έκανε με 2-1 εναντίον της Αυστραλίας χάρη σε ένα πέναλτι και ένα αυτογκόλ. Η ομάδα του Ντεσάν δεν ικανοποίησε και ο Γκριεζμνάν κατέληξε αλλαγή. Είναι αλήθεια ότι οι Γάλλοι έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά τώρα μπροστά τους είναι δύο δύσκολες ομάδες όπως η Δανία και το Περού.

Πορτογαλία και Ισπανία έδειξαν καθαρά τα χαρτιά τους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε τη δουλειά του. Οι Ισπανοί, ήταν καλοί, αλλά παρουσίασαν κάποιες αδυναμίες και λάθη που θα μπορούσαν να είναι αποφασιστικά στη συνέχεια.

Μέσι και Αργεντινή, που περιορίστηκαν στον ένα βαθμό, άφησαν την χειρότερη εντύπωση. Ο Λιονέλ φάνηκε ακόμα πιο μόνος από ότι πίστευε προηγουμένως. Μόνο ο Αγουέρο μπορεί να τον κάνει να ελπίζει ότι μπορεί να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία, ήταν εκείνη που έκανε το χειρότερο ξεκίνημα. Εχασε από το Μεξικό, παίζοντας άσχημα και μακριά από την φοβερές εμφανίσεις που της χάρισαν το Μουντιάλ του 2014 και έχουν συνηθίσει να βλέπουν οι φίλαθλοι της. Η κατάρα του πρωταθλητή αρχίζει να αιωρείται πάνω από την ομάδα του Λεβ που θα έχει πρόωρο τελικό απέναντι στη Σουηδία.

Η Βραζιλία, πρώτη στα προγνωστικά, περιορίστηκε σε ισοπαλία, έστω κι αν είναι ένα αποτέλεσμα που συζητιέται πολύ. Η Σερβία αρχίζει να αμφισβητεί την κυριαρχία στον όμιλο της πέντε φορές πρωταθλήτριας κόσμου. Που με την σειρά της, σε αυτό το ξεκίνημα, επιβεβαίωσε ότι τα φαβορί στα χαρτιά, μπορούν εύκολα να… εξαφανιστούν όταν όλοι οι προβολείς πέφτουν επάνω της.

Πλέον από τα φαβορί μένουν μόνο να αγωνιστούν το Βέλγιο και η Αγγλία, με τα «τρία λιοντάρια» να είναι… συνηθισμένοι στο να απογοητεύουν το κοινό τους τα τελευταία χρόνια. Έτσι, σε περίπτωση που η Αγγλία πάει καλά και κατακτήσει το Μουντιάλ, πάλι για έκπληξη θα μιλάμε!

Όσον αφορά το Βέλγιο, μοιάζει το μόνο που μπορεί να… σώσει το όνομα των φαβορί.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024