Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Απόλυτη πειθαρχία και σκληρή δουλειά ζήτησε ο Μαρινάκης

Ολυμπιακός: Απόλυτη πειθαρχία και σκληρή δουλειά ζήτησε ο Μαρινάκης

Μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού στου Ρέντη

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη όπου «χτίζεται» ο νέος Ολυμπιακός βρέθηκε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Ευάγγελος Μαρινάκης, ο οποίος μίλησε στους παίκτες εν όψει της νέας σεζόν.

Αφού τους ευχήθηκε καλή σεζόν, ο κ.Μαρινάκης ζήτησε από τους παίκτες να δουλέψουν σκληρά για να φέρουν τον Ολυμπιακό ξανά εκεί που ανήκει, χωρίς να γίνουν τα λάθη της φετινής σεζόν, ενώ τους ζήτησε και απόλυτη πειθαρχία.

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, παρουσίασε στους παίκτες τον νέο προπονητή, Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του, ενώ ενημέρωσε ότι ο Κριστιάν Καρεμπέ αναλαμβάνει χρέη Sport Director.

Επίσης παρουσιάστηκε και ο Θοδωρής Κοκκινάκης, ο νέος team manager ο οποίος θα πλαισιώσει τον Κυριάκο Δουρέκα, Director of Team Operations στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης στην ομιλία του προς στους παίκτες ζήτησε να κάνουν τα πάντα για είναι περήφανοι όλοι όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό:

«Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά και να μας κάνετε υπερήφανους. Τα έχετε όλα στον Σύλλογο και από εσάς ζητάω απόλυτη πειθαρχία! Πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα!

Δεν θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος. Σε λίγες μέρες και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες νέων ποδοσφαιριστών, για να εμφανιστούμε πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν! Να έχετε υγεία και δύναμη και να έχουμε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, μια χρονιά θριάμβων όπως αρμόζει στην ένδοξη Ιστορία μας!».

Μαρτίνς: «Θα δώσουμε τα πάντα για την κορυφή»

Μετά την ομιλία Μαρινάκη τον λόγο πήρε ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος τόνισε: «Εμείς κύριε Πρόεδρε μπορούμε να μιλήσουμε μόνο με τη δουλειά μας στο γήπεδο. Να είστε σίγουρος ότι θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι μόνο η κορυφή»!

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024