Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στο στούντιο για την... Ψωροκώσταινα

Χαμός στο στούντιο για την… Ψωροκώσταινα

Εκνευρισμός και εντάσεις φέρνει η συμφωνία. Κούλογλου και Κικίλιας τσακώθηκαν σε ζωντανή εκπομπή

Πολύ τεντωμένα είναι τα νεύρα με αφορμή τη συμφωνία για τη Βόρεια Μακεδονία. Ετσι, χαμός έγινε στο στούντιο του ΑΝΤ1 το πρωί για μια φράση του Στέλιου Κούλογλου. Ο ευρωβουλευτής μίλησε για την ιδεολογία της Ψωροκώσταινας για να προκαλέσει την έκρηξη του βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Κικίλι.

«Το θέμα είναι ότι πρέπει να ξεπεράσουμε αυτή την ιδεολογία ότι βράζουμε στο ζούμι μας. Και αυτή την ιδεολογία της Ψαροκώσταινας, ότι καλά τα Σπόπια θα μας πάρουν τη Θεσσαλονίκη», είπε ο Στέλιος Κούλογλου.

Κι αμέσως ο Κικίλιας του ανέφερε: «Επειδή μου στέλνουν μηνύματα, είπατε την Ελλάδα Ψαροκώσταινα;», είπε στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Είπα για την ιδεολογία της Ψαροκώσταινας» του απάντησε εκείνος.

«Θέλετε να το πάρετε πίσω;» συνέχισε ο Βασίλης Κικίλιας. «Όχι, η Ιδεολογία της Ψαροκώσταινας είναι βιβλίο» συνέχισε ο Στ. Κούλογλου. «Κύριε Παπαδάκη, αν ο κ. Κούλογλου δεν πάρει πίσω ότι είπε την Ελλάδα Ψαροκώσταινα, εγώ αποχωρώ. Την Ελλάδα Ψαροκώσταινα; Αυτά έχουν να μπουν οι Έλληνες ευρωβουλευτές; Εκεί έχετε φτάσει; Θα το πάρετε πίσω; Θα πάρετε πίσω ότι είπατε την Ελλάδα Ψαροκώσταινα; Αυτό είναι η Ελλάδα για έναν Έλληνα ευρωβουλευτή; Αλήθεια μου λέτε;» επέμεινε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ.

Αλλά ο Στέλιος Κούλογλου ήταν ανένδοτος. «Προφανώς ούτε αυτοί που σας γράφουν τα μηνύματα ούτε εσείς έχετε διαβάσει ένα βιβλίο ιστορίας. Διότι θα ξέρατε ότι η ιδεολογία της Ψαροκώσταινας είναι ένα θέμα που συζητιέται συνέχεια στην ελληνική ιστορία».

Πριν καν τελειώσει την απάντησή του, όμως, ο Βασίλης Κικίλιας πέταξε το μικρόφωνό του και αποχώρησε από την εκπομπή.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024