Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκρηξη Κικίλια κατά Κούλογλου για το Σκοπιανό

Έκρηξη Κικίλια κατά Κούλογλου για το Σκοπιανό

Ο βουλευτής της ΝΔ αποχώρησε από τηλεοπτικό στούντιο

Άγρια κόντρα  μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Κικίλια και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας σε τηλεοπτικό πάνελ, ενώ μία δήλωση του κ. Κούλογλου και η άρνηση του να την ανακαλέσει, οδήγησε τον βουλευτή της ΝΔ να αποχωρήσει από το στούντιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κούλογλου ζήτησε «να σταματήσουμε να έχουμε στην Ελλάδα την ιδεολογία της ψωροκώσταινας». Η συγκεκριμένη φράση εξόργισε  τον βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια, και τον ανάγκασε να πετάξει το μικρόφωνο και να αποχωρήσει από το στούντιο του ΑΝΤ1 όπου ήταν καλεσμένοι και οι δύο.

«Είπατε την Ελλάδα ψωροκώσταινα», είπε ο βουλευτής της ΝΔ στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε από τον κ. Κούλογλου να το πάρει πίσω. «Θα το πάρετε πίσω, αλλιώς θα αποχωρήσω», είπε ο κ. Κικίλας.

«Ο Τσίπρας έδωσε τη Μακεδονία στα Σκόπια και πήρε μία γραβάτα»

«Ο κ. Τσίπρας χθες και, ενώ δίπλα του δερνόταν ο κόσμος της Μακεδονίας, έδωσε τη Μακεδονία στα Σκόπια και πήρε μια γραβάτα. Μαζί του χέρι-χέρι και ο κ. Καμμένος και το κόμμα του που είναι το Α και το Ω του τυχοδιωκτισμού… Πάνω από το 70% είναι ενάντια στη συμφωνία, αλλά και το 49% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Το 68% δε συμφωνεί με τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης» είπε ο κ. Κικίλιας,  προσθέτοντας πως είναι προφανές ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχουν πρόβλημα.

Ο κ. Κούλογλου, λίγο αργότερα επανέλαβε: «Να σταματήσουμε να έχουμε στην Ελλάδα την ιδεολογία της ψωροκώσταινας». Τότε ο κ. Κικίλιας αποχώρησε από το στούντιο.

Αμέσως μετά, με ανάρτησή του στο twitter ο Βασίλης Κικίλιας σημείωσε: «Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, μία μέρα μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας, χαρακτήρισε την Ελλάδα «Ψωροκώσταινα». Δε δέχομαι κανένας να αποκαλεί έτσι την πατρίδα μου και του ζήτησα να ανακαλέσει. Δε το έπραξε και αποχώρησα από το πάνελ».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024