Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Suzuki Jimny 2019: Τετραγωνίζοντας τον κύκλο

Suzuki Jimny 2019: Τετραγωνίζοντας τον κύκλο

Το αειθαλές Suzuki Jimny αποκτά και επισήμως τη δεύτερη κατά σειρά γενιά του, παραμένοντας πιστό στην τετράγωνης λογικής σχεδίασής του.

Ένα νέο κεφάλαιο γράφεται στην πολύχρονη ιστορία του Suzuki Jimny. Έστω και καθυστερημένα, η ιαπωνική φίρμα αποφάσισε να αντικαταστήσει το υφιστάμενο μοντέλο με ένα νέο, επιχειρώντας παρόλα αυτά να διατηρήσει τα χαρακτηριστικά που καθιέρωσαν το προσιτό σε διαστάσεις off-roader.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του σχεδιασμού, ο οποίος διατηρεί την τετράγωνη και για πολλούς διαχρονική λογική του απερχόμενου μοντέλου, γυρνώντας την πλάτη σε σαφώς πιο σύγχρονα και ενδεχομένως ελκυστικά πρότυπα.

Δεδομένη επίσης θα πρέπει να θεωρείται και η παρουσία του συστήματος τετρακίνησης καθώς και των σχέσεων υποπολλαπλασιασμού, χαρακτηριστικό που σπανίζει στις ημέρες.

Αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι αν η Suzuki θα εφοδιάσει το νέο Jimny με κάποιο σύγχρονο και ως εκ τούτου ανταγωνιστικό κινητήριο σύνολο ή αν θα αρκεστεί στο ατμοσφαιρικό σύνολο των 1,5 λίτρων το οποίο συντροφεύει το μικρό off-roader αρκετά χρόνια τώρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα γενιά του Jimny αναμένεται να ανακοινωθούν στις 5 Ιουλίου, ημέρα  της επίσημης αποκάλυψης του αυτοκινήτου.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024