Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός της επόμενης μέρας

Ο Ολυμπιακός της επόμενης μέρας

Η χρονιά που τέλειωσε ήταν απογοητευτική για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να πετύχουν κανένα στόχο τους. Εκ των πραγμάτων λοιπόν οι αλλαγές στην ομάδα του λιμανιού θα είναι πολλές

Η χρονιά που τέλειωσε ήταν απογοητευτική για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να πετύχουν κανένα στόχο τους. Εκ των πραγμάτων λοιπόν οι αλλαγές στην ομάδα του λιμανιού θα είναι πολλές. Δεν γίνεται και διαφορετικά άλλωστε μετά την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στην διάρκεια της σεζόν.

Και να ήθελε να στηρίξει κάποια πρόσωπα η διοίκηση των πειραιωτών, μάλλον δεν γίνεται μετά τα όσα έγιναν. Φυσικά και οι επιλογές των προσώπων παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και η αρχή γίνεται από την άκρη του πάγκου.

Ο «κύκλος» του Γιάννη Σφαιρόπουλου έκλεισε και οι ερυθρόλευκοι καλούνται να επιλέξουν την φιλοσοφία με την οποία θα πορευτούν, ώστε να λάβουν και την καλύτερη δυνατή απόφαση. Πρέπει επίσης να σταθεί με προσοχή ο Ολυμπιακός στα λάθη που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι στο «χτίσιμο» της ομάδας, γιατί η αλήθεια είναι πως αρκετές από τις επιλογές του Σφαιρόπουλου απέτυχαν να βοηθήσουν την ομάδα του Πειραιά.

Είναι επίσης προφανές πως πολλά θα εξαρτηθούν από το θέμα της παραμονής ή όχι του Βασίλη Σπανούλη. Κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για τον Ολυμπιακό το οποίο μάλιστα πρέπει να διευθετήσουν άμεσα στο μεγάλο λιμάνι. Από την συγκεκριμένη επιλογή άλλωστε θα κριθούν πολλά σε ότι έχει να κάνει και με το πρόσωπο που θα είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού αλλά και με τον σχεδιασμό της ομάδας.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως άλλες μεταγραφικές κινήσεις θα γίνουν με τον Σπανούλη στο ρόστερ του Ολυμπιακού και άλλες με τον Σπανούλη εκτός ομάδας. Το πιο σημαντικό θέμα για τους ερυθρόλευκους αυτή την περίοδο αφορά το συμβόλαιο του Σπανούλη κι αυτό το γνωρίζουν καλά Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Τα δύο αδέρφια αναμένεται να συναντηθούν άμεσα με τον αρχηγό των ερυθρόλευκων για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Από την στιγμή που θα βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα όλα θα πάρουν τον δρόμο τους στο μεγάλο λιμάνι και θα προχωρήσει ο σχεδιασμός για την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024