Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σφαιρόπουλος: «Να δούμε μαζί με τη διοίκηση το μέλλον»

Σφαιρόπουλος: «Να δούμε μαζί με τη διοίκηση το μέλλον»

Την ώρα που οι πληροφορίες από το λιμάνι, θέλουν τους αδελφούς Αγγελόπουλους να έχουν αποφασίσει πως δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, εκείνος δήλωσε μετά τον 5ο τελικό στο ΟΑΚΑ στην κάμερα της Cosmote TV: «Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να δούμε μαζί με τη διοίκηση το μέλλον. […]

Την ώρα που οι πληροφορίες από το λιμάνι, θέλουν τους αδελφούς Αγγελόπουλους να έχουν αποφασίσει πως δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, εκείνος δήλωσε μετά τον 5ο τελικό στο ΟΑΚΑ στην κάμερα της Cosmote TV: «Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να δούμε μαζί με τη διοίκηση το μέλλον. Σίγουρα πρέπει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις».

Για την εξέλιξη του 5ου τελικού, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε: «Ενώ στην αρχή ήμασταν συγκεντρωμένοι και είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο επηρεαστήκαμε από τη διακοπή.

Δεν ήμασταν το ίδιο συγκεντρωμένοι, μπήκε και ο κόσμος στην εξίσωση και μετά από κάποια λάθη στην επίθεση, δώσαμε εύκολα καλάθια στον Παναθηναϊκό που βγήκε στο τρανζίσιον και πήρε μια διαφορά.

Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, είμαι υπερήφανος για το πως έπαιξε η ομάδα, ήταν δύσκολες οι συνθήκες, δεν τα καταφέραμε, έτσι είναι ο αθλητισμός. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024