Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Ημέρα ντροπής για Τσίπρα – Καμμένο η σημερινή

ΝΔ: Ημέρα ντροπής για Τσίπρα – Καμμένο η σημερινή

Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση εκχώρησε στους πολίτες της ΠΓΔΜ τη δυνατότητα να αυτοαποκαλούνται «Μακεδόνες», κάτι που δεν είχε δεχθεί καμία προηγούμενη κυβέρνηση

«Θλιβερή» χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα για την Ελλάδα η Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας ότι είναι επίσης «ημέρα ντροπής» για τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί «εκχώρησαν στους πολίτες της ΠΓΔΜ τη δυνατότητα να αυτοαποκαλούνται «Μακεδόνες» και να υποστηρίζουν ότι μιλούν την τάχα μακεδονική γλώσσα».

«Ο ελληνικός λαός είναι δικαίως οργισμένος, καθώς συνειδητοποίησε πως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για να παραμείνουν στην εξουσία, δεν υπολογίζουν πια ούτε τα εθνικά συμφέροντα» επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία, συμπληρώνοντας πως «μακεδονική εθνότητα και μακεδονική γλώσσα καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε αποδεχθεί».

Η ανακοίνωση της ΝΔ προσθέτει πως οι 153 βουλευτές των κ. Τσίπρα και Καμμένου «έχουν βαρύτατες ευθύνες καθώς δεσμεύουν την Ελλάδα με μία συμφωνία που δημιουργεί τετελεσμένα, τα οποία είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπούν».

«Η ΝΔ θα κάνει το παν για να μην διχαστούν οι Έλληνες» συμπληρώνει στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς, όπου καλούνται οι πολίτες να δείξουν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, ενώ καλείται η κυβέρνηση να πράξει το ίδιο, κατηγορώντας την πως μοιάζει να μην συνειδητοποιεί ότι έχει απέναντί της τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.

Παράλληλα, η ΝΔ εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και για τη στάση της αστυνομίας στις Πρέσπες, κατηγορώντας την πως την ώρα που αφήνει τους Ρουβίκωνες να δρουν ανενόχλητοι, σήμερα δείχνει και το άλλο της πρόσωπο. «Την ώρα που οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς πανηγύριζαν στις Πρέσπες για μια συμφωνία που βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα, δόθηκε εντολή στην αστυνομία να δείξει πρωτοφανή αγριότητα στέλνοντας ακόμα και στο νοσοκομείο πολίτες που διαδήλωσαν την πατριωτική τους ευαισθησία» τονίζει το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024