Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι να κάνεις με τον πατέρα σου στην γιορτή του την Κυριακή

Τι να κάνεις με τον πατέρα σου στην γιορτή του την Κυριακή

Ο πρώτος καλύτερος μας φίλος στη ζωή είναι ο πατέρας μας και την Κυριακή έχει την τιμητική του. Άστα όλα στην άκρη λοιπόν και αφιέρωσε του την ημέρα.

Μετά τη γιορτή της μητέρας που έρχεται πρωτίστως ημερολογιακά, ακολουθεί η γιορτή του πατέρα που πολύ συχνά παραμερίζεται. Όμως θα πρέπει να γιορτάζουμε και τον πατέρα καθώς και η πατρότητα είναι εξίσου σημαντική.

Τι θα λέγατε λοιπόν αυτή την Κυριακή να αφήσετε για λίγο τα πλάνα σας και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον πατέρα σας, σαν να είναι ο καλύτερός σας φίλος;

Ξεκινήστε τη μέρα καλώντας τον στο τηλέφωνο για να του ευχηθείτε και δώστε του ραντεβού χωρίς να αποκαλύψετε τι θα ακολουθήσει.

Βόλτα στην Πλάκα. Πιείτε τον πρώτο καφέ της ημέρας στα σοκάκια της αγαπημένης πλάκας που σίγουρα θα έχει πολύ καιρό να βρεθεί. Ρωτήστε τον για την παιδική του ηλικία και τι έκανε όταν ήταν στην ηλικία σας. Περπατήστε μέχρι το Σύνταγμα και συζητήστε αρκετά για το πώς περνάτε το χρόνο σας και μοιραστείτε μαζί του πράγματα ανείπωτα. Ρωτήστε τον για τα δικά του θέλω αν έχουν εκπληρωθεί.

Κάντε μία στάση στο μουσείο της Ακρόπολης και έπειτα καθίστε στα γραφικά καταστήματα της περιοχής για να γευτείτε ένα παραδοσιακό πρωινό με θέα την υπέροχη Αθήνα. Περπατώντας προς το Σύνταγμα δείξτε του τα αγαπημένα στέκια σας και που βγαίνετε με τους φίλους σας.

Στη συνέχεια κάντε μία βόλτα με το αυτοκίνητο και κατευθυνθείτε προς παραλιακή, Καστέλα ή Μικρολίμανο. Καθίστε να απολαύσετε ένα γευστικό ούζο και φρέσκο ψάρι πάνω στη θάλασσα. Εκεί που σας πήγαινε σε μικρή ηλικία. Αναβιώστε αναμνήσεις κάνοντάς του ένα μικρό δώρο που έχετε ήδη αγοράσει και θα του θυμίζει την παιδική σας ηλικία. Όπως ένα άλμπουμ με κοινές σας φωτογραφίες, ή ένα tailor made πουκάμισο που μοιάζει με εκείνο που σας χάρισε όταν μπήκατε στην εφηβεία, ή το αγαπημένο του κρασί/ποτό που θα έχει στο σπίτι για να θυμάται αυτή σας τη βραδιά.

Διαλέξτε ένα ιστορικό καφέ να καθίσετε και να σχολιάσετε όπως με τους φίλους σας, για το Μουντιάλ, για γυναίκες, για πολιτική ακόμα και για τέχνες.

Και κάπου εκεί μπορείτε να επισκεφτείτε ένα μουσείο στο οποίο και οι δύο δεν έχετε βρεθεί. Θα εκτιμήσει τόσο πολύ που τον επιλέξατε για παρέα σε αυτή τη νέα σας εμπειρία και θα βοηθήσει να δέσουν οι σχέσεις σας ακόμα περισσότερο.

Και τέλος ρωτήστε τον για την αγαπημένη του συνοικία που έχει να πάει καιρό. Κουκάκι, Χαλάνδρι, Μοναστηράκι, Κηφισιά, Πετράλωνα. Διαλέξτε ένα ωραίο καλοκαιρινό μπαράκι και καθίστε να απολαύσετε το ποτό της βραδιάς κάνοντας πιο χαλαρές συζητήσεις.

Ζητήστε να σας βγάλουν μία φωτογραφία και απαθανατίστε μία από τις πιο υπέροχες στιγμές της ζωής σας που θα θυμάστε για πάντα!

Όλα τα χρόνια σας έκανε όλα τα χατίρια, αυτό το βράδυ όμως που δικαιωματικά του ανήκει κάντε τα δικά του. Εξάλλου όσο μεγαλώνουμε οι ρόλοι αντιστρέφονται.

Μία μέρα που θα είναι λυτρωτική και για τους δύο, αλλά θα συγκινήσει αρκετά το ένα από τα δύο πρότυπά σας. Θα θυμηθείτε παιδικές στιγμές, θα σας ενώσει ακόμα περισσότερο και να είστε σίγουροι ότι θα νιώσει υπέροχα και περήφανα για τον άνθρωπο που ο ίδιος μεγάλωσε.

Και αυτή η ικανοποίηση είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να του κάνετε αυτή την Κυριακή!

Χρόνια πολλά!

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024