Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τηλεφωνική επικοινωνία Μακρόν- Ερντογάν

Τηλεφωνική επικοινωνία Μακρόν- Ερντογάν

Την ελπίδα ότι «ο διάλογος με την Τουρκία θα ενισχυθεί περαιτέρω, ιδίως στο θέμα της Συρίας» εξέφρασε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμ.Μακρόν στον Τούρκο ομόλογο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Την ελπίδα ότι «ο διάλογος με την Τουρκία θα ενισχυθεί περαιτέρω, ιδίως στο θέμα της Συρίας», εξέφρασε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του.

Ο Εμανουέλ Μακρόν «επανέλαβε τη δέσμευσή του στον πολιτικό διάλογο και τους ιστορικούς δεσμούς της Γαλλίας με την Τουρκία», επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου.

«Υπογράμμισε την ανάγκη να συνεχιστεί η στενή συνεργασία στη μάχη κατά της τρομοκρατίας, στις περιφερειακές κρίσεις και τα μεταναστευτικά ζητήματα υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Τουρκία στην υποδοχή των Σύρων προσφύγων» συμπλήρωσε η γαλλική προεδρία.

«Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε ο διάλογος με την Τουρκία να ενισχυθεί περαιτέρω, ιδίως στο θέμα της Συρίας, προκειμένου να επιτευχθεί η σταθερότητα, η προστασία των άμαχων και η δημιουργία των αναγκαίων προϋποθέσεων για αξιόπιστη πολιτική διαδικασία» καταλήγει το δελτίο Τύπου.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024