Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέσι: Νιώθω υπεύθυνος αλλά δεν χρειάζεται να τρελαθούμε

Μέσι: Νιώθω υπεύθυνος αλλά δεν χρειάζεται να τρελαθούμε

Μετά το χαμένο πέναλτι και το 1-1 με την Ισλανδία

Την ευθύνη για το ανεπιτυχές αποτέλεσμα της Αργεντινής στο εναρκτήριο ματς του Μουντιάλ 2018 με την Ισλανδία (1-1) ανέλαβε ο Λιονέλ Μέσι.

Τα πράγματα ίσως να είχαν κυλήσει διαφορετικά, εάν ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου ευστοχούσε από την «άσπρη βούλα» στο 63΄. Αυτό δεν συνέβη, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το κακό ξεκίνημα της «αλμπισελέστε», ωστόσο, ζήτησε ηρεμία και όχι πανικό.

Ο αρχηγός της Αργεντινής, ο οποίος απέτυχε να πανηγυρίσει σε τρεις τελικούς κορυφαίων τουρνουά με την Εθνική ομάδα από το 2014, κάλεσε τον κόσμο να μην πανικοβληθεί: «Ήταν δύσκολο για μας να διασπάσουμε την άμυνά τους, δεν είναι εύκολο όταν ο αντίπαλος παίζει τόσο πίσω», υποστήριξε ο Μέσι στους δημοσιογράφους μετά το ματς και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην φάση που «σημάδεψε» το ματς:

«Το πέναλτι ήταν οδυνηρό, νοιώθω απολύτως υπεύθυνος. Από την άλλη, όμως, δεν χρειάζεται να τρελαθούμε, αξίζαμε τη νίκη, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά, τώρα πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι».

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα απέτυχε να σκοράρει σε 4ο πέναλτι από τα 7 τελευταία που εκτέλεσε με την ομάδα του και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Ωστόσο, ο 30χρονος είναι έτοιμος να κοιτάξει το επόμενο ματς της Αργεντινής εναντίον της Κροατίας την προσεχή Πέμπτη (21/06).

«Βρισκόμαστε στην αρχή του τουρνουά και γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο», υποστήριξε ο Μέσι και κατέληξε: «Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα, διότι αξίζαμε τη νίκη. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και πάμε να νικήσουμε την Κροατία».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024