Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στα 25 εκατ. ευρώ ανέρχεται η ρήτρα του Βιάνα

Στα 25 εκατ. ευρώ ανέρχεται η ρήτρα του Βιάνα

Ο πρώην ερυθρόλευκος αμυντικός, Μπρούνο Βιάνα, διαπρέπει στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Μπράγκα και έχει εκτοξεύσει το ενδιαφέρον για την απόκτησή του στα ύψη.

Ο Μπρούνο Βιάνα, ήρθε στον Ολυμπιακό στην… τρυφερή ηλικία των 21 χρόνων το 2016, φεύγοντας για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα του. Στο Λιμάνι η πίεση και οι απαιτήσεις ήταν πολλές και ο νεαρός Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει με επιτυχία.

Την επόμενη σεζόν (2017-2018) δόθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Μπράγκα με οψιόν αγοράς. Στην Πορτογαλία ο Βιάνα έκανε μια εξαιρετική χρονιά με 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 5 γκολ και ανάγκασε την Μπράγκα να πληρώσει στους ερυθρόλευκους σχεδόν τρία εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους αυτό το καλοκαίρι.

Ποσό που μάλλον θα εισπράξουν στο πολλαπλάσιο οι Πορτογάλοι, αφού εκτός από το ενδιαφέρον της Μίλαν, η πορτογαλική εφημερίδα O Jogo, αναφέρει πως και οι Λάτσιο και Βιγιαρεάλ ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωση του 23χρονου πλέον Μπρούνο Βιάνα, με την Μπράγκα να ξεκαθαρίζει πως ο παίκτης θα φύγει από την ομάδα εφόσον καταβληθεί η ρήτρα του που ανέρχεται στα 25 εκατ. ευρώ. Ακόμα και αν δεν προχωρήσει φέτος η μεταγραφή του, δεν είναι μακριά όπως φαίνεται ο καιρός που ένας παίκτης που έφυγε από τον Ολυμπιακό χωρίς να… πείσει για την αξία του, φέρνει δεκάδες εκατομμύρια στα ταμεία μιας άλλης ομάδας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024