Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεοδωράκης: Η βοήθεια στην πατρίδα δε σημαίνει στήριξη στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Θεοδωράκης: Η βοήθεια στην πατρίδα δε σημαίνει στήριξη στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Μιλώντας για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, χαρακτήρισε τυχοδιωκτική τη στάση του Πάνου Καμμένου. Η ευθύνη, όμως, πρόσθεσε είναι του κ. Τσίπρα

«Εδώ και 25 χρόνια χαραμίζουμε τη φωνή της Ελλάδας δίνοντας τις λάθος μάχες για το Μακεδονικό» ανέφερε από το βήμα της Βουλή ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Το δίλημμα που έχουμε μπροστά μας είναι ένα και ξεκάθαρο είπε ο κ. Θεοδωράκης με αφορμή τη συμφωνία για το Σκοπιανό. «Θα παραχωρήσουμε και άλλο έδαφος στην Τουρκία ή θα ανακόψουμε την προέλασή τους. Η μόνη λύση είναι να φέρουμε τους γείτονες μας πιο κοντά μας , πιο κοντά στην Ε.Ε και στο ΝΑΤΟ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η συμφωνία, πάντως, παραδέχθηκε ο κ. Θεοδωράκης,  έχει προβλήματα. Για το θέμα της εθνικότητας, είπε ότι θα έπρεπε να επιμένουμε στο πολίτες της βόρειας Μακεδονίας. «Αυτό είναι και το τρωτό σημείο της συμφωνίας και που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο μέλλον». Σε μία συμφωνία όμως, πρόσθεσε,  κάνεις και συμβιβασμούς.

Σχολιάζοντας τα συλλαλητήρια των Ελλήνων, υποστήριξε για μία ακόμη φορά ότι «οι πολιτικοί δεν μπορούν να σύρονται από τα συνθήματα της πλατείας».

Το Ποτάμι, σημείωσε, δεν πιστεύει στη δευτέρα πολιτική παρουσία. «Δεν πρέπει να σπρώχνουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Είμαστε αντίπαλοι με τον κ. Τσίπρα. Η βοήθεια στην πατρίδα δε σημαίνει στήριξη στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», τόνισε.

Αν αποτύχει η προσπάθεια για συμφωνία, θα γκρεμιστεί ο Ζάεφ και θα επιστρέψουν οι εθνικιστές στην ΠΓΔΜ, σημείωσε.

Μιλώντας για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, χαρακτήρισε τυχοδιωκτική τη στάση του Πάνου Καμμένου. Η ευθύνη, όμως, πρόσθεσε είναι του κ. Τσίπρα.

«Θα ήταν άτοπο για πράξη λειτουργικής αγραμματοσύνης να καταψηφίσουμε την πρόταση δυσπιστίας. Αντιπολιτευόμαστε την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Στους μήνες που θα έρθουν θα είμαστε δυναμικά παρόντες για να υπάρχει πολιτική αλλαγή».

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024