Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κασαπίδης (ΝΔ): Oι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαπράττουν εσχάτη προδοσία

Κασαπίδης (ΝΔ): Oι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαπράττουν εσχάτη προδοσία

Άμεση ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου του κόμματος, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι οι αναφορές αυτές «δεν εκφράζουν τον πολιτικό λόγο της ΝΔ», παίρνοντας αποστάσεις από τις δηλώσεις

Επεισοδιακά ολοκληρώθηκε η συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ κατά της κυβέρνησης το βράδυ της Παρασκευής, όταν βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κασαπίδης, κατηγόρησε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που συναινούν στη συμφωνία με την ΠΓΔΜ για εσχάτη προδοσία.

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη, ο οποίος ζήτησε από τον κ. Κασαπίδη να ανακαλέσει.

Ο βουλευτής δεν το έπραξε, αντιθέτως επανήλθε, μιλώντας για «προδοσία» και το θέμα πήρε έκταση, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Ξυδάκη, να ζητεί από την ΝΔ να πάρει θέση.

«Για το όνομα της Μακεδονίας, την ιστορία, τα ιερά και τα όσια έχυσαν το αίμα τους χιλιάδες Μακεδονομάχοι και κατακρεουργήθηκαν χιλιάδες αθώοι Μακεδόνες πολίτες. Αν αυτά που τα υπερασπίστηκαν Μακεδονομάχοι με το αίμα τους, εμείς τα χαρίζουμε με αυτή την Συμφωνία, τότε αν αυτό δεν είναι προδοσία τι είναι;» ήταν η απάντηση του κ. Κασαπίδη.

Άμεσα αντέδρασε ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι οι αναφορές αυτές «δεν εκφράζουν τον πολιτικό λόγο της ΝΔ», παίρνοντας αποστάσεις από τις δηλώσεις.

Ο Κασαπίδης ενδεχομένως να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για απολογία, ενώ και από την ΝΔ θα τεθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας το θέμα των δηλώσεων της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσας Γκαρά, η οποία κατηγόρησε τη ΝΔ ότι η ιστορία της «συνοδεύεται από πατριδοκάπηλους, συνεργάτες της χούντας, των ναζί και προδότες».

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Ο εθνικιστικός κατήφορος της ΝΔ δεν έχει τέλος

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024