Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλώς ορίσατε στο τσίρκο της Moschino

Καλώς ορίσατε στο τσίρκο της Moschino

Για την συλλογή Άνοιξη - Καλοκαίρι 2019

«Κύριες και κύριοι όλων των ηλικιών, καλώς ορίσατε στο τσίρκο της Moschino!», με αυτή την εκφώνηση από το ίδιο τον σχεδιαστή του οίκου, Τζέρεμι Σκοτ, ξεκίνησε η πασαρέλα του οίκου Moschino για την κολεξιόν Άνοιξη –Καλοκαίρι 2019. Στο Λος Άντζελες και συνδυάζοντας την θερινή κολεξιόν με την ανδρική του παρουσίαση το show ξεκίνησε μέσα σε ένα κατάμεστο χώρο, που θύμιζε… μαντέψτε! Το μικρό λούνα παρκ είχε στηθεί από το προηγούμενο βράδυ και είχε μέσα τα πάντα. Συγκρουόμενα οχήματα, τροχό και μοντέλα ντυμένα θηριοδαμαστές και κλόουν στήθηκε ένα πολύχρωμο και πολύβουο γαϊτανάκι με 450 καλεσμένους.

Ο σχεδιαστής πιστεύει πως μας χρειαζόταν μια νότα αισιοδοξίας και χαράς και με αυτό σαν γνώμονα δημιούργησε 2 κολεξιόν για γέλια και για κλάματα. Είναι γνωστή η φύση του Σκοτ πως ρέπει στην υπερβολή , στην μαγεία, στα χρώματα. Σίγουρα η ανεμελιά της Καλιφόρνια ταιριάζει καλύτερα στον σχεδιαστή και εκείνος έπιασε το νόημα πως έπρεπε να κόψει λιγάκι τους δεσμούς με την «αυστηρή» Ευρώπη, εκεί αισθάνεται ελεύθερος και πιο δημιουργικός. Τα τελευταία 3 χρόνια οι επιδείξεις του οίκου λαμβάνουν χώρα στο ηλιόλουστο L.A. με καλεσμένους την αφρόκρεμα του Χόλυγουντ. Η τραγουδίστρια Γκουέν Στάφανι, η Πάρις Τζάκσον, η αστεία Όμπρι Πλάζα και ο Μπίλι Άιντολ ήταν στην πρώτη σειρά και εδώ που τα λέμε είναι και από τους λίγους που ίσως κάτι να φορούσαν από τις δημιουργίες.

Θηρία και μέντιουμ παρέλασαν μπροστά από τους θεατές με ρούχα φωτεινά, λαμπερές παγιέτες, animal print και δαντέλα. Τα τζάκετ σε λευκό χρώμα είχαν φτερά και πέτρες επάνω που θύμιζαν καραμέλες, το πουά και οι τεράστιες γραβάτες μαζί  με πολύχρωμες κάπες και φούστες με σύρμα τα είδαμε πραγματικά όλα. Μαζί με όλα είδαμε και το μοντέλο Ιζαμπέλ Φοντανά με μια δημιουργία με διαφάνεια, κόκκινες παγιέτες και κόκκινη γούνα. Το σόου τελείωσε και πήρε μαζί του τον πονοκέφαλο που προκάλεσε με όλα αυτά τα υφάσματα και τις τεχνικές που είδαμε φορεμένες και παρουσιασμένες σε 90 δημιουργίες. Σίγουρα τα θέατρα στο Λας Βέγκας  βρήκαν την υγεία τους  και αν έχετε υπόψη σας  να κάνετε θόρυβο με την παρουσία σας ή να πιάσετε δουλεία σαν βοηθός ταχυδακτυλουργού, τότε σίγουρα ξέρετε από πού να αρχίσετε να μαζεύετε ιδέες.

«Αυτός είναι ο ρόλος μου στη μόδα, να φέρνω την χαρά και σκέφτηκα πόση περισσότερη διασκέδαση μπορείτε να έχετε παρά με ένα τσίρκο;  Έχετε ότι είδους εμφάνιση θέλετε πραγματικά … Εννοώ, τελικά ένα τσίρκο κρύβει έναν ροκ σταρ. Αυτό είναι ένα τσίρκο, οπότε έχω όλα τα διαφορετικά στοιχεία, όπως τα κοστούμια μας και τις στιγμές όπου μπορείτε να είστε ο κλόουν και να κάνετε mix and match, ή μπορεί να θέλετε  τολμηρά κοστούμια ή φορέματα για κοκτέιλ πάρτι. Μπορεί να φιλοξενήσει τα πάντα αυτό το τσίρκο» δήλωσε ο Τζέρεμι Σκοτ φορώντας ένα κοστούμι μαύρο με τυπωμένο ένα σκελετό πάνω του.  Τελικά αναρωτιέμαι αν όλοι οι σκελετοί πρέπει να βγαίνουν από την ντουλάπα και να γίνονται κολεξιόν.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024