Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι κοινό έχει ο Σταύρος με τον Πάνο; 

Τι κοινό έχει ο Σταύρος με τον Πάνο; 

Ο Θεοδωράκης θα ψηφίσει την συμφωνία για τα Σκόπια αλλά θα καταψηφίσει την κυβέρνηση στην πρόταση δυσπιστίας που γίνεται για τη συμφωνία. Είναι τουλάχιστον διασκεδαστικό

Ήταν μάλλον αναμενόμενο ότι η συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το Σκοπιανό θα γινόταν θρυαλλίδα πολιτικών εξελίξεων.

Στην πορεία όμως και με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας που κατατέθηκε από την ΝΔ, αναδείχθηκαν πολλές αντιφάσεις και πολλά αδιέξοδα. Είτε σε πολιτικούς χώρους, είτε σε ό,τι αφορά πρόσωπα, επιλογές και αποφάσεις.

Ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι αυτό του Σταύρου Θεοδωράκη. Χωρίς προφανή λόγο, εδώ και εβδομάδες έχει σπεύσει να δηλώσει την στήριξή του προς τον Πρωθυπουργό για λύση στο Σκοπιανό. Ας δεχθούμε ότι είναι συνεπής με τις ιδέες και τις αντιλήψεις του.

Τις τελευταίες ημέρες όμως, με όλα αυτά ο κ. Θεοδωράκης έφτασε να βρίσκεται αντιμέτωπος τόσο με την Φώφη Γεννηματά, όσο και με βουλευτές του Ποταμιού.

Το μεγάλο και διασκεδαστικό, ομολογουμένως, παράδοξο έχει ως εξής:

Ο Θεοδωράκης λέει ότι θα ψηφίσει την συμφωνία με τα Σκόπια.

Την οποία ο Πρωθυπουργός έχει ήδη αναγάγει σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση. Αρα ο Θεοδωράκης θα στηρίξει την κυβέρνηση.

Όμως ταυτόχρονα έχει δηλώσει ότι θα ψηφίσει την πρόταση μομφής το Σάββατο το βράδυ. Την οποία έχει καταθέσει η ΝΔ. Με θέμα το Σκοπιανό. Την συμφωνία για το οποίο ο Θεοδωράκης στηρίζει.

Ποιο ακριβώς είναι το πολιτικό συμπέρασμα από όλα αυτά, καλύτερα να μην το πολυσυζητάμε. Ας παραμείνουμε στο διασκεδαστικό του πράγματος.

Εξίσου χαριτωμένη είναι και η περίπτωση του Πάνου Καμμένου.

Εχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει την συμφωνία της «Βόρειας Μακεδονίας».

Αρα αφού θα είναι ψήφος εμπιστοσύνη για την κυβέρνηση, όπως έχει δηλώσει ο Πρωθυπουργός, ο Καμμένος έχει προαναγγείλει ότι θα ανατρέψει τον Τσίπρα.

Όμως μετά την κατάθεση πρότασης μομφής από τον Μητσοτάκη, ο Καμμένος είπε ότι θα την καταψηφίσει. Δηλαδή θα στηρίξει τον Τσίπρα. Ο οποίος εγκαλείται από τον Μητσοτάκη για τους χειρισμούς του στο Σκοπιανό. Με τους οποίους και ο Καμμένος διαφωνεί.

Όλοι αυτοί θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών αργά ή γρήγορα. Είναι βέβαιο ότι θα επικαλούνται την σοβαρότητά τους και την υπευθυνότητά τους. Μπορούν να είναι βέβαιοι.

Όχι για την ψήφο. Για το γέλιο που θα πέσει.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024