Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το εξώφυλλο του ΤΙΜΕ με 958 drones

Το εξώφυλλο του ΤΙΜΕ με 958 drones

Ομολογουμένως πρωτότυπος, αμερικανικά θεαματικός και με χρήση τελευταίας τεχνολογίας ήταν ο τρόπος που το περιοδικό TIME διάλεξε για να επισύρει την προσοχή στο ειδικό τεύχος-αφιέρωμα του φετινού Ιουνίου

Ομολογουμένως πρωτότυπος, αμερικανικά θεαματικός και με χρήση τελευταίας τεχνολογίας ήταν ο τρόπος που το περιοδικό TIME διάλεξε για να επισύρει την προσοχή στο ειδικό τεύχος-αφιέρωμα του φετινού Ιουνίου.

Το ειδικό τεύχος είχε αφιέρωμα στα μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Μηχανικοί πληροφορικής συνεργάστηκαν στενά με το περιοδικό για να δημιουργήσουν αντίγραφο του εμβληματικού τίτλου και περιγράμματος – σε κόκκινο χρώμα – του εξωφύλλου, χρησιμοποιώντας σχεδόν 1.000 drones. Τα οποία, τον προηγούμενο μήνα, στον ουρανό του Φόλσομ στην Καλιφόρνια, σχημάτισαν το επιδιωκόμενο.

Ακριβώς 958 drones προγραμματίστηκαν στη συγκεκριμένη απόχρωση του κόκκινου που το TIME χρησιμοποιεί στο εξώφυλλό του. Η ομάδα των τεχνικών, μαζί με τις εταιρείες Astraeus Aerial Cinema Systems και L.A. Drones συγκεκριμενοποίησαν σε υπολογιστή τη θέση των drones πριν τα στείλουν να πετάξουν στον νυχτερινό ουρανό.

Κρατώντας στη σωστή γωνία μια εναέρια κάμερα, το αποτέλεσμα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα shows με drones που έχει δει ποτέ η Αμερική.

Το εξώφυλλο του ειδικού τεύχους ήταν αφιερωμένο στην «Εποχή των Drones».

Sports in

Aπορρίφθηκε από την εισαγγελία το αίτημα του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση

Αρνητική ήταν η απάντηση της Εισαγγελίας της Βαρκελώνης στο αίτημα του Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί προσωρινά, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024