Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζανακόπουλος: Η ευθύνη για το φασιστικό εσμό βαραίνει τον Μητσοτάκη

Τζανακόπουλος: Η ευθύνη για το φασιστικό εσμό βαραίνει τον Μητσοτάκη

Αναφερόμενος στην προτροπή του βουλευτή της ΧΑ προς τον ελληνικό στρατό για πραξικόπημα ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε πως «είναι η πρώτη φορά από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας το 1974 που τέτοια πράγματα ακούγονται στο ελληνικό Κοινοβούλιο»

Η Νέα Δημοκρατία έχει ανοίξει με τη στάση της το «Κουτί της Πανδώρας» και η ευθύνη για το γεγονός ότι ο φασιστικός και εθνικιστικός εσμός έχει πλήρως αποθρασυνθεί και καλεί ευθέως σε κατάλυση της δημοκρατίας, βαραίνει αποκλειστικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε δήλωσή του μετά την προτροπή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κ. Μπραμπαρούση, προς τις Ένοπλες Δυνάμεις να προχωρήσουν σε πραξικόπημα.

«Είναι πλέον φανερό ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ανοίξει με τη στάση της το «Κουτί της Πανδώρας». Έχει απελευθερώσει τα πιο αντιδραστικά αντανακλαστικά ακραίων κύκλων και έχει νομιμοποιήσει το τέρας του εθνικισμού. Ακραίες θεωρίες που μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούνταν νεκρές, βρήκαν την ευκαιρία να αναστηθούν χάρη στα μισαλλόδοξα κηρύγματα του κ. Μητσοτάκη και ηγετικών κύκλων της Νέας Δημοκρατίας» επισήμανε ο κ. Τζανακόπουλος.

Αναφερόμενος στην προτροπή του βουλευτή της ΧΑ προς τον ελληνικό στρατό για πραξικόπημα ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε πως «είναι η πρώτη φορά από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας το 1974 που τέτοια πράγματα ακούγονται στο ελληνικό Κοινοβούλιο».

«Η ευθύνη για το γεγονός ότι ο φασιστικός και εθνικιστικός εσμός έχει πλήρως αποθρασυνθεί και καλεί ευθέως σε κατάλυση της δημοκρατίας, βαραίνει αποκλειστικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη» πρόσθεσε.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024