Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Πιστοποιεί τη δειλία της νεοναζιστικής συμμορίας η διαγραφή Μπαρμπαρούση

ΣΥΡΙΖΑ: Πιστοποιεί τη δειλία της νεοναζιστικής συμμορίας η διαγραφή Μπαρμπαρούση

«Η διαγραφή του Κ.Μπαρμπαρούση από την Κοινοβουλευτική Ομάδας της Χρυσής Αυγής δεν πιστοποιεί παρά τον φαρισαϊσμό και τη δειλία τής νεοναζιστικής συμμορίας, μπροστά στις συνέπειες των πράξεών της» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Η διαγραφή του Κ.Μπαρμπαρούση από την Κοινοβουλευτική Ομάδας της Χρυσής Αυγής δεν πιστοποιεί παρά τον φαρισαϊσμό και τη δειλία τής νεοναζιστικής συμμορίας, μπροστά στις συνέπειες των πράξεών της» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζοντας ότι «οι αγκυλωτοί σύντροφοί του» το ίδιο έπραξαν και με τον δολοφονο του Π.Φύσσα, Ρουπακιά, τον οποίο επίσης αποκήρυξαν εκ των υστέρων.

Μιλά για «προσχηματική» διαγραφή, επισημαίνοντας ότι «ο Κ.Μπαρμπαρούσης προέβη στην εγκληματική πρόκληση κατά της Δημοκρατίας, ως βουλευτής και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, με προφανή εντολή του αρχηγού της και καταχειροκροτούμενος από το σύνολο των βουλευτών της».

Ευθύνες επιρρίπτει και σε στελέχη της ΝΔ «που άνοιξαν, με το διχαστικό τους λόγο, τον ασκό του Αιόλου, και έστρωσαν τον δρόμο στο θράσος των νεοναζί».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η διαγραφή του Κ. Μπαρμπαρούση από την Κοινοβουλευτική Ομάδας της Χρυσής Αυγής, δεν πιστοποιεί παρά τον φαρισαϊσμό και τη δειλία της νεοναζιστικής συμμορίας, μπροστά στις συνέπειες των πράξεών της.

Ο Κ. Μπαρμπαρούσης προέβη στην εγκληματική πρόκληση κατά της Δημοκρατίας, ως βουλευτής και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, με προφανή εντολή του αρχηγού της, και καταχειροκροτούμενος από το σύνολο των βουλευτών της.

Ως εκ τούτου οι ευθύνες, πολιτικές και κυρίως ποινικές, βαραίνουν το κόμμα στο οποίο εξακολουθεί να ανήκει, έστω κι αν εκ των υστέρων οι αγκυλωτοί σύντροφοί του δεν διστάζουν να τον αποκηρύσσουν, όπως έπραξαν με τον δολοφόνο του Π. Φύσσα, Ρουπακιά.

Όπως παραμένουν και οι ευθύνες όλων εκείνων στη ΝΔ, που άνοιξαν, με το διχαστικό τους λόγο, τον ασκό του Αιόλου, και έστρωσαν τον δρόμο στο θράσος των νεοναζί».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024