Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δες το Παγκόσμιο Κύπελλο σαν «πρωταθλητής» από τον καναπέ σου

Δες το Παγκόσμιο Κύπελλο σαν «πρωταθλητής» από τον καναπέ σου

Τι πρέπει να προσέξεις στην τηλεόραση που θα πάρεις για να απολαύσεις τους αγώνες

Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, εν έτη 2018 και εσύ προσπαθείς να δεις την καλύτερη μπάλα. Μαζί σου! Πώς θα δεις την καλύτερη μπάλα, αν δεν έχεις εφοδιαστεί με την καλύτερη τηλεόραση; Γιατί οι εποχές που βλέπαμε τα αθλητικά γεγονότα στην μικρή 26″ TV και ο ένας ρωτούσε το διπλανό του για το τι συνέβη, έχουν περάσει προ πολλού.

Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Νεϊμάρ, Μοχάμεντ Σάλαχ και δεκάδες ακόμα αστέρια του ποδοσφαίρου υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να απολαύσεις πλούσιο θέαμα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τον οδηγό αγοράς τηλεόρασης των Public, για να πετύχεις το στόχο σου.

Η επιλογή της σωστής διάστασης, η ανάλυση και η τεχνολογία οθόνης αλλά και ευκολίες που παρέχει η λειτουργία Smart, είναι τα πλέον σημαντικά στοιχεία που θα πρέπει να προσέξεις.

Όλοι συμφωνούν ότι ο καλύτερος τρόπος για να δει κανείς ένα αθλητικό γεγονός όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου είναι με παρέα. Δεν θα θέλεις όμως να σε ρωτάει συνεχώς ο κολλητός από την άκρη του καναπέ «ρε συ, τι έδωσε ο ρέφερι;», γιατί απλά δεν βλέπει στην μικρή οθόνη της TV σου.

1. Διάσταση

Η διάσταση είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες στην επιλογή μιας νέας τηλεόρασης. Γι’ αυτό υπολόγισε τους φίλους που θα έχεις κάθε φορά και το σημείο στο χώρο που θα τοποθετήσεις τη νέα σου τηλεόραση. Επίλεξε τη μεγαλύτερη οθόνη που ταιριάζει στον χώρο σου υπολογίζοντας ότι τα 2 μέτρα απόσταση είναι ιδανικά για 44″-54″. Για τηλεοράσεις 4K, αυτή η απόσταση μειώνεται στο μισό (λόγω της διπλάσιας ανάλυσης σε κάθε άξονα), οπότε για ένα μοντέλο των 50″, το ένα μέτρο είναι ιδανικό. Για μεγαλύτερες αποστάσεις, επίλεξε μοντέλο 55″ και άνω.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δεκάδες μοντέλα, μεταξύ των οποίων οι

Samsung 50″ 4K Smart TV UE50MU6122KXXH

LG 49″ Smart LED Ultra HD 49UJ634V

Sony 55″ 4K Smart TV KD55XE7096BAEP, με δώρο την 5ετή εγγύηση.

2. Ανάλυση

Όπως οι αμυντικοί των ομάδων κυνηγούν τους επιθετικούς για να τους πάρουν τη μπάλα, έτσι και εσύ θα πρέπει να κυνηγήσεις την όσο το δυνατόν καλύτερη ανάλυση της εικόνας στη νέα σου τηλεόραση. Για να δεις όσο το δυνατόν καλύτερα το Παγκόσμιο Κύπελλο, αναζήτησε μέσα από τον Οδηγό μια τηλεόραση Full HD (1920×1080 pixels) ή ακόμα καλύτερα ανάλυση 4K που αποτελεί τη νέα τάση και προσφέρει τετραπλάσια pixels από τις Full HD (3840×2160). Για την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας, επίλεξε μοντέλα 4K με υποστήριξη HDR.

Ρίξε μια ματιά λοιπόν στα μοντέλα που και έχουν τη σωστή ανάλυση και βρίσκονται σε super offer τιμές!

LG 55″ Smart LED Ultra HD HDR 55UK6100PLB


Samsung 55″ 4K Smart TV UE55MU7002TXXH

3. Τεχνολογία οθόνης

Στο ποδόσφαιρο σημασία έχει η ποιότητα μιας ομάδας, γι’ αυτό άλλωστε και οι ποδοσφαιριστές που έχουν αυτό το χαρακτήρα είναι οι αγαπημένοι του κοινού. Στην τηλεόραση, ο φωτισμός είναι αυτός που κάνει τη διαφορά και δίνει ξεχωριστή ποιότητα στο θέαμα που παρακολουθείς.

LED, OLED ή QLED (Quantum-dot Light Emitting Diode) είναι οι επιλογές σου, με τις δύο τελευταίες να συνιστούν τη νέα τάση που εφαρμόζουν οι κατασκευαστές στα κορυφαία μοντέλα τηλεοράσεων. Έτσι θα μπορέσεις να δεις με εξαιρετικό ρεαλισμό τα χρώματα των εμφανίσεων των 32 ομάδων που αγωνίζονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αν θες να δεις τα παιχνίδια σαν να βρίσκεσαι στη μακρινή Ρωσία, μπορείς να «τεστάρεις» την Samsung 65″ Smart QLED Ultra HD HDR QE65Q6FAMTXXH

Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση ρίξε μία ματιά στην κυρτή Samsung 65″ 4K QLED Curved Smart TV QE65Q7C

4. Ρυθμός ανανέωσης

Για να μην σου κολλήσει η εικόνα πάνω στην αντεπίθεση της αγαπημένης σου ομάδας και μάθεις το γκολ από τους γείτονες, τότε καλό θα είναι να επιλέξεις μια τηλεόραση με υψηλό ρυθμό ανανέωσης.

Πλέον, οι συχνότητες που υπάρχουν ξεπερνούν και τα 1000Hz, χάρη στις τεχνολογίες βελτίωσης των κατασκευαστών και τη χρήση ισχυρών επεξεργαστών. Αν θες να δεις το ποδοσφαιρικό θέαμα με την καλύτερη εναλλαγή εικόνων, δοκίμασε:

την LG 60″ SUHD 4K Smart TV 60SJ810V,

την Samsung 55″ 4K QLED Smart TV QE55Q7F

ή την Sony 65″ 4K Smart TV KD65XE9005BAEP.

Smart

Την ώρα που το ποδόσφαιρο γίνεται «ένα με την τεχνολογία», δεν μπορείς να αφήσεις την τηλεόρασή σου μακριά από τις εξελίξεις.

Επέλεξε ένα μοντέλο που θα σου προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές και extras που θα κάνουν την παρέα σου να ζηλεύει. Smart TV, Mirroring και Android TV είναι μερικές από τις εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν να δεις καλύτερα το Παγκόσμιο Κύπελλο. Βρες τες, μεταξύ άλλων, στα μοντέλα:

LG 55″ Smart LED Ultra HD HDR 55UK6400PLF,

Sony 65″ 4K Smart TV KD65XE9005BAEP

και Samsung 65″ Curved Smart LED Ultra HD UE65MU9002TXXH.

Κατά την αγορά της τηλεόρασης που θα επιλέξεις για να παρακολουθήσεις το θέαμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενδέχεται να «παραμελήσεις» κάποιο από τα αξεσουάρ που θα έκαναν ακόμα πιο απολαυστική την εμπειρία θέασης. Ωστόσο, αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσεις είναι η βάση στήριξης της νέας σου TV. Ο τύπος της βάσης καθορίζεται κυρίως από το μέγεθος της οθόνης που μπορεί να στηρίξει, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να εξοικονομήσεις χώρο, να περιστρέψεις την τηλεόραση αλλά και να την τοποθετήσεις σε σημεία που δεν φαντάζεσαι.

Καλή απόλαυση!

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024