Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τζέιμι Τσούα έχει 700 τετραγωνικά γκαρνταρόμπα

Η Τζέιμι Τσούα έχει 700 τετραγωνικά γκαρνταρόμπα

Είναι σίγουρα μεγαλύτερη από το σπίτι σου και σίγουρα στοιχίζει περισσότερο

Η Τζέιμι Τσούα είναι μια «Insta διάσημη»  προσωπικότητα από τη Σιγκαπούρη. Μπορεί να μην την γνωρίζετε αλλά σίγουρα δεν την ενδιαφέρει. Η εκπομπή «Bonkers Closers» του δικτύου INSIDER μπήκε, κυριολεκτικά, στα άδυτα της ταπεινής της γκαρνταρόμπας.

WAR-zone decluttering for 8 hours straight and only half done. Spring cleaning is overdue. *The clean-up committee wears yellow.🐣cluck cluck.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ♡ ᒍᗩᗰIE ᑕᕼᑌᗩ ♡ 蔡欣颖 (@ec24m) στις

Η ντουλάπα της Τσούα ανέρχεται στα 700 τετραγωνικών μέτρα (ναι, αυτό είναι μεγαλύτερο από ολόκληρη την κρεβατοκάμαρά σας και ίσως ακόμα και από ολόκληρο το διαμέρισμά σας)!  Η  ντουλάπα μεγαθήριο είναι πραγματικά επτασφράγιστη σαν χρηματοκιβώτιο αν σκεφτεί κανείς πως για να μπει η ίδια η ιδιοκτήτρια ζητείται το δακτυλικό της αποτύπωμα.  Με άλλα λόγια, δεν μοιράζεται τις πανάκριβες δημιουργίες των σχεδιαστών με κανένα άλλο οικογενειακό μέλος.  Αν η Τσούα έχει μικρότερη αδερφή νομίζω θα υπάρχει πρόβλημα!

Η πάμπλουτη ιδιοκτήτρια εξηγεί ότι σχεδίασε το χώρο «με την ιδέα ότι τα ρούχα μου θα πλαισιωθούν σε κορνίζες». Υπάρχει ένα «σύστημα αρχειοθέτησης»,  που χρησιμοποιείται για να κρατήσει τα πράγματα οργανωμένα – τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό. Τα ρούχα της φαίνεται να ταξινομούνται ανά τύπο σε δέκα ντουλάπες με κουρτίνα υπάρχουν κιβώτια γεμισμένα πάνω από τις ράγες, ράφια ρούχων και ράγες με κρεμασμένα ρούχα ορατά σε άλλα σημεία και γενικώς ρούχα! Έτσι και αλλιώς  υπάρχει χώρος! «Αν και δεν είναι αρκετός για μένα, χρειάζομαι περισσότερο χώρο στη ντουλάπα» λέει γελώντας.

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024