Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια ζώδια είναι η ψυχή του πάρτι;

Ποια ζώδια είναι η ψυχή του πάρτι;

Κάποιοι άνθρωποι δεν χρειάζεται να καταβάλουν την ίδια προσπάθεια στο παιχνίδι των εντυπώσεων

Λέων, Τοξότης, Ζυγός, Κριός

Ναι είναι αλήθεια κάποιοι άνθρωποι είναι πιο τυχεροί από άλλους. Κάποιοι άνθρωποι δεν χρειάζεται να καταβάλουν την ίδια προσπάθεια στο παιχνίδι των εντυπώσεων και η φυσική τους παρουσία μπορεί να κάνει όλα τα βλέμματα να γυρίσουν.

Λέων, ωραίος και Λέων. Όλα τα φώτα πρέπει να είναι πάνω του και να το καταλαβαίνει σε κάθε ευκαιρία.  Το ύφος είναι αρχικά σνομπ και βαρύ μέχρι να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση. Αν του δείξεις ενδιαφέρον τότε όλα αλλάζουν. Ο αρχηγός της ζούγκλας θέλει να είναι αρχηγός παντού. Αλίμονο αν βρεθεί άλλος δίπλα και του κλέψει το φώς!

Τοξότης, εμπειρία και ταξιδιάρα ψυχή. Ο Τοξότης κερδίζει με την προσωπικότητα του, το πηγαίο χιούμορ του, το έντονο βλέμμα του και οι επαναστατικές του ιδέες κεντρίζουν εύκολα το ενδιαφέρον των συνομιλητών του. Έχει φτιαχτεί για να μιλάει σε μεγάλα κοινά και η αυτοπεποίθηση του είναι ερωτεύσιμη. Γελάει, μιλάει έντονα και είναι ερωτικός

Ζυγός, αεράτος και γοητευτικός. Γινόταν να μην υπάρχει στην λίστα εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου από τον τομέα του αέρα;;; Όχι βέβαια! Το στιλ και η γοητεία του είναι αντιληπτά στο πρώτο δευτερόλεπτο. Το προσεγμένο ντύσιμο, οι καλοί τρόποι  και οι δημόσιες σχέσεις είναι τα πρώτα στην ατζέντα του. Αν ξεκινήσει και τις φιλοφρονήσεις… εκεί δεν έχει ταίρι!

Κριός, δυναμικός και παρορμητικός. Η διαφορά του Κριού είναι ότι δεν αντιλαμβάνεται το κοινό του και είναι ανέμελος. Η παρόρμηση του τον κάνει γλυκό και σαν ένα μικρό παιδί θα κλέψει τις εντυπώσεις με την σπίθα στη ματιά του. Έντονα σεξουαλικά ζώδιο και ερωτικό αν θέλει κάποιον έντονα θα σκάσει αν δεν τον καταφέρει.. χωρίς να κάνει και πολλά βήματα.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024