Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με τρία μαθήματα συνεχίζονται οι πανελλαδικές για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

Με τρία μαθήματα συνεχίζονται οι πανελλαδικές για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

Με Λατινικά της Ομάδας Προσανατολισμού (Ο.Π.) Ανθρωπιστικών Σπουδών, την Χημεία της Ο.Π. Θετικών Σπουδών και τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας της Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής συνεχίζονται σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις των μαθημάτων της Γ΄ τάξης ημερήσιων και της Δ΄ τάξης εσπερινών Γενικών Λυκείων

Με Λατινικά της Ομάδας Προσανατολισμού (Ο.Π.) Ανθρωπιστικών Σπουδών, την Χημεία της Ο.Π. Θετικών Σπουδών και τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας της Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής συνεχίζονται σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις των μαθημάτων της Γ΄ τάξης ημερήσιων και της Δ΄ τάξης εσπερινών Γενικών Λυκείων.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Το in.gr στο πλευρό των υποψηφίων

Στο πλευρό των χιλιάδων υποψηφίων που ρίχνονται στη «μάχη» των πανελλαδικών θα βρίσκεται, όπως κάθε χρόνο, καθ΄ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων το in.gr.

Σε συνεργασία με τον Αντώνη Φλωρόπουλο, Εκπαιδευτικό Αναλυτή και Διευθυντή των φροντιστηρίων «ΟΜΟΚΕΝΤΡΟ», το in.gr  θα δημοσιεύει άμεσα τις απαντήσεις των θεμάτων σε όλα τα μαθήματα των πανελλαδικών.

Ταυτόχρονα θα φιλοξενεί και τα σχόλια των επιστημονικών ενώσεων για την ευκολία/δυσκολία των θεμάτων ενώ θα ακολουθήσουν μία σειρά δημοσιευμάτων με εκτιμήσεις των βάσεων για όλα τα επιστημονικά πεδία καθώς και συμβουλές για τη σωστή συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024