Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πατούλης: Υπεύθυνη για τα σκουπίδια στους δρόμους η Δούρου

Πατούλης: Υπεύθυνη για τα σκουπίδια στους δρόμους η Δούρου

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ υποστήριξε ότι η περιφερειάρχης Αττικής ευθύνεται για τη συσσώρευση χιλιάδων τόνων απορριμμάτων στους δρόμους του λεκανοπεδίου

Υπεύθυνη για τη συσσώρευση χιλιάδων τόνων απορριμμάτων στους δρόμους του λεκανοπεδίου χαρακτήρισε την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης, αναφέρει ότι η επίσημη δικαιολογία ήταν η επαπειλούμενη κατάρρευση σε ένα πρανές και η ανάγκη εργασιών συντήρησης έως χθες Πέμπτη. «Δυστυχώς όμως και σήμερα Παρασκευή, ο ΧΥΤΑ παραμένει κλειστός» τονίζει και απευθύνει τέσσερα ερωτήματα προς την Περιφερειάρχη:

– Γιατί δεν δόθηκε άλλο μέτωπο εργασίας για απόθεση;

– Υπάρχει σχέδιο διαχείρισης έκτακτης ανάγκης;

– Μας κρύβει η Περιφέρεια Αττικής ότι τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα με τον ΧΥΤΑ και έχουμε φτάσει πλέον στα όρια κορεσμού του, γι’ αυτό και δεν μπορεί πράγματι να υπάρξει άλλο μέτωπο εργασίας;

– Ως πότε θα αγνοεί η κ. Δούρου τις διαρκείς επισημάνσεις της ΚΕΔΕ για το πολύ πιθανό ενδεχόμενο σύντομα η Αττική να ζήσει στιγμές Νάπολης, εξαιτίας της αδυναμίας να δώσει λύση στο πρόβλημα των απορριμμάτων της.

«Η ώρα επέμβασης της δικαιοσύνης είναι τώρα» καταλήγει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

«Πυρά» κατά Σκουρλέτη

Ο Γιώργος Πατούλης παράλληλα, εξαπέλυσε «πυρά» και εναντίον του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, λέγοντας ότι «ο κ. Σκουρλέτης δεν αξίζει να είναι υπουργός της Αυτοδιοίκησης».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, απαντώντας στα «όσα απαξιωτικά για την Αυτοδιοίκηση» είπε ότι οι δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη, «αναδεικνύουν το πολιτικό ήθος του».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, πρόσθεσε ότι κατεστημένο δεν είναι η ΚΕΔΕ, αλλά «ο κ. Σκουρλέτης, ως μέλος της σημερινής κυβέρνησης και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ενός κόμματος, που ήρθαν στην εξουσία υποσχόμενοι να σκίσουν τα μνημόνια αλλά στη συνέχεια ως κυβέρνηση και ως υπουργός ψηφίζουν ακόμη πιο σκληρά μνημόνια, μειώνουν μισθούς και συντάξεις, υποθηκεύουν τη δημόσια περιουσία, ξεπουλούν την Πατρίδα και τα εθνικά συμφέροντα, για να είναι αρεστοί στους δανειστές και για να διατηρήσει ο ίδιος, την υπουργική του καρέκλα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024