Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόμπι Γουίλιαμς και διάσημοι τενόροι στην έναρξη του Μουντιάλ

Ρόμπι Γουίλιαμς και διάσημοι τενόροι στην έναρξη του Μουντιάλ

Γουίλ Σμιθ, Νίκι Τζαμ και Έρα Ιστρέφι θα αποδώσουν το τραγούδι του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου που έχει τίτλο Live It Up

Η αυλαία του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο αγωνιστικό του κομμάτι, ανοίγει στις 18:00 στο «Λουζνίκι» της Μόσχας, με την οικοδέσποινα Ρωσία να αντιμετωπίζει τη Σαουδική Αραβία. Μισή ώρα νωρίτερα, ωστόσο, θα αρχίσει η τελετή έναρξης που αναμένεται να είναι φαντασμαγορική.

Πριν παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του «Λουζνίκι» οι παίκτες του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ και του Χουάν Αντόνιο Πίτσι, περί τους 500 χορευτές, γυμναστές και τραμπολίστες θα εμφανιστούν για να δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στην παγκόσμια γιορτή του ποδοσφαίρου, με επίκεντρο φυσικά τη ρωσική κουλτούρα και πολιτισμό. Παράλληλα, στην περίφημη Κόκκινη Πλατεία της ρωσικής πρωτεύουσας, θα είναι σε εξέλιξη μεγάλη συναυλία.

Κεντρικό πρόσωπο της τελετής έναρξης θα είναι ο Ρόμπι Γουίλιαμς, μεγάλο ποπ αστέρι της Βρετανίας και του παγκόσμιου πενταγράμμου τη δεκαετία του ’90. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στη Ρωσία για μια τόσο σημαντική περίσταση. Έχω κάνει πολλά στην καριέρα μου, όμως το να δώσω το παρών στην έναρξη ενός Μουντιάλ και μπροστά σε 80.000 φίλους του ποδοσφαίρου, είναι κάτι μοναδικό. Είναι ένα παιδικό μου όνειρο», δήλωσε ο Ρόμπι Γουίλιαμς.

Ο πρώην αστέρας των Take That θα έχει στο πλευρό του τη Ρωσίδα σοπράνο Άιντα Γκαριφουλίνα. Άλλωστε, όπως ξεκαθάρισε η οργανωτική επιτροπή του Ρωσία 2018, στόχος είναι να επικεντρωθεί η τελετή έναρξης στο μουσικό κομμάτι. Παρών θα είναι και ο διάσημος τενόρος Πλασίντο Ντομίνγκο αλλά και o Περουβιανός τενόρος Χουάν Ντιέγκο Φλόρεζ.

Από την εγχώρια μουσική σκηνή, επί… χόρτου θα βρεθούν ο πιανίστας Ντένις Ματσούεφ, οι παγκοσμίου φήμης αστέρες της όπερας Άννα Νετρέμπκο, Γιουσίφ Εϊβαζόφ, Ιλντάρ Αμπντραζάκοφ και Αλμπίνα Σαγκιμουράτοβα. Λίγο πριν την σέντρα του εναρκτήριου αγώνα, οι Γουίλ Σμιθ, Νίκι Τζαμ και Έρα Ιστρέφι θα αποδώσουν το τραγούδι του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου που έχει τίτλο Live It Up.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024