Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήνας του μέλιτος; Μουντιάλ!

Μήνας του μέλιτος; Μουντιάλ!

«Η αλήθεια είναι ότι, όταν προγραμματίζαμε το γάμο μας, είχα στην άκρη του μυαλού ότι ήταν την ίδια εποχή με το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Αφησε το γάμο και πήγε (όχι για… πουρνάρια, αλλά) για το Μουντιάλ! Ο λόγος για τον διεθνή Αυστραλό αμυντικό Τζος Ρίσντον, ο οποίος άφησε τη σύζυγό του μία ημέρα μετά το γάμο τους, προκειμένου να ταξιδέψει για την Τουρκία και να ενταχθεί στην προετοιμασία των «Socceroos» για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή, εκτός αν είσαι στο μήνα του μέλιτος!», αστειεύθηκε ο 25χρονος παίκτης των Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς.

«Θέσαμε σε αναμονή τον μήνα του μέλιτος, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να τον κάνουμε μετά», πρόσθεσε ο Ρίσντον, ο οποίος είχε προγραμματίσει το γάμο του, παρότι γνώριζε ότι υπήρχε περίπτωση να κληθεί από τον Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ για το Μουντιάλ.

«Η αλήθεια είναι ότι, όταν προγραμματίζαμε το γάμο μας, είχα στην άκρη του μυαλού ότι ήταν την ίδια εποχή με το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ξέραμε ότι μπορεί να χρειαστεί να αναβάλλουμε το μήνα του μέλιτος. Η γυναίκα μου με υποστηρίζει πάντα και συνειδητοποιούσε τη θυσία που ήμουν έτοιμος να κάνω και τη θυσία που έπρεπε να κάνει εκείνη», υπογράμμισε ο Ρίσντον, ο οποίος έχει οκτώ συμμετοχές στην εθνική Αυστραλίας.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024