Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μετά την Μπουμπουλίνα... ο άγιος υποστράτηγος

Μετά την Μπουμπουλίνα… ο άγιος υποστράτηγος

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής θα γίνει... υποστράτηγος

Μετά την απονομή του βαθμού του υποναυάρχου στη Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα και του βαθμού του αντιστρατήγου στον Γρηγόρη Αυξεντίου, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος κάνει υποστράτηγο τώρα και τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο!

Οπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης νέα απονομή ορίστηκε με Προεδρικό Διάταγμα της 30ής Μαΐου 2018, που εκδόθηκε ύστερα από πρόταση του υπουργού Εθνικής Αμυνας και δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 7 Ιουνίου. Τώρα, θα πείτε, πώς ξαφνικά ένας μητροπολίτης (ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις και με βουλευτές της ΝΔ) έγινε από τη μια μέρα στην άλλη… υποστράτηγος;

Τον περασμένο Ιανουάριο ο κ. Νικόλαος βρέθηκε στη Διεύθυνση Διαβιβάσεων του ΓΕΣ προκειμένου να δώσει τις ευχές του για τη νέα χρονιά και να ευλογήσει τη βασιλόπιτα του Σώματος παρουσία του αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή.

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής μίλησε για τον Αγιο Παΐσιο, προστάτη των διαβιβάσεων, ύστερα από σχετική απόφαση του κ. Καμμένου το 2017 λόγω της ειδικότητας του Αγίου ως διαβιβαστή κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, την περίοδο του εμφύλιου πολέμου. Και κάτι ακόμα. Θυμάστε μια παλιά εντολή (στην «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση) που έδωσε ο κ. Καμμένος να κεντήσουν στη στολή τους οι στρατιωτικοί (και κυρίως οι κληρωτοί) τους αγίους προστάτες των κλάδων τους; Δηλαδή οι του Ναυτικού τον Αγιο Νικόλαο, του Πυροβολικού την Αγία Βαρβάρα, της Αεροπορίας τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και ούτω καθεξής;

Ε, λοιπόν, αυτή η εντολή ουδέποτε έγινε πράξη με αποτέλεσμα να αναγκαστεί η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας να μετατρέψει την εντολή σε… προαιρετική.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024