Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φωτιά στους πασοκογενείς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Φωτιά στους πασοκογενείς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Αναβρασμός και στην κυβερνητική κοινοβουλευτική ομάδα μετά τις ανακοινώσεις για τη Βόρεια Μακεδονία

Οι ενθουσιασμοί και τα πανηγύρια για τη συμφωνία μπορεί να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ωστόσο, δεν είναι όλα τόσο ρόδινα στις τάξεις της κυβέρνησης. Και ίσως να μην είναι και τόσο… μπετόν η κυβερνητική πλειοψηφία όταν τεθεί θέμα ψήφισης της συμφωνίας για τη Βόρεια Μακεδονία.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι οι Βορειοελλαδίτες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, και ειδικά οι πασοκογενείς, είναι στα κάγκελα καθώς αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερο σκεπτικισμό τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού.

Αν και περιμένουν το τελικό κείμενο και την αποσαφήνιση των «γκρίζων» σημείων, εντούτοις στα πηγαδάκια της Βουλής εκφράζουν τον προβληματισμό τους για τα σημεία εκείνα που έχουν κάνει έξαλλους και τους ψηφοφόρους τους. Στους Πασοκογενείς «προβληματισμένους» συγκαταλέγονται οι Μ. Μπόλαρης, η Θ. Τζάκρη, η Γ. Γεννιά, ο Δ. Μάρδας, ο Θ. Παραστατίδης.

Σκεπτικός και ο κρητικός βουλευτής κ. Μιχελογιαννάκης δεν παίρνει προς το παρόν θέση, αλλά γενικότερα στο κυβερνητικό κόμμα επικρατεί αναβρασμός. Χαρακτηριστική η δήλωση – μομφή κατά του Πάνου Καμμένου από τον Ν. Φίλη. Ο πρώην υπουργός δήλωσε το πρωί πως αν ένας κορυφαίος υπουργός διαφωνεί για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα δεν μπορεί να παραμείνει στην κυβέρνηση και παραιτείται.

Δεν αποκλείεται πάντως τις επόμενες ημέρες να επιχειρηθεί ένα «μασάζ» στους βουλευτές που φοβούνται μήπως δεν μπορούν να πάνε στις περιφέρειές τους στη Μακεδονία (την ελληνική βεβαίως…).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024