Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Suzuki Jimny 2019: Τετράγωνη λογική

Suzuki Jimny 2019: Τετράγωνη λογική

Η νέα γενιά του Jimny αναμένεται να ενισχύσει σχεδιαστικά το δεδομένο περιπετειώδη χαρακτήρα της διατηρώντας με τις απαραίτητες βελτιώσεις σε κάθε επίπεδο, τον εγνωσμένου κύρους χαρακτήρα ενός ικανού μικρού off-roader.

Φωτογραφία: AUTOMEDIA

Η τελική μορφή της νέας γενιάς του Jimny αποτελεί ενός είδους κοινού μυστικού μιας και εκτός από τις κατασκοπικές λήψεις, οι εικόνες του έχουν διαρρεύσει από ποικίλες πηγές δίνοντας μια σαφή αποτύπωση για τη σχεδίαση του ιαπωνικού SUV που σύμφωνα με νέες διαρροές πρόκειται να αποκαλυφθεί επισήμως στις 5 Ιουλίου.

Με βάση λοιπόν τις διαθέσιμες πληροφορίες, το νέο Jimny αναμένεται να διατηρήσει την τετραγωνισμένη σχεδίασή του, φροντίζοντας παράλληλα με πλήθος λεπτομερειών να ενισχύσει το δεδομένο περιπετειώδη χαρακτήρα του.

Σε αυτό το πλαίσιο η όψη του αν και θα διατηρήσει το γνώριμο σχεδιαστικό της μοτίβο θα είναι πιο επιθετική συνεπικουρούμενης της δυνατότητας διχρωμίας την οποία θα προσφέρει η νέα γενιά του μικρού ιαπωνικού SUV.

Για τους λάτρεις των ικανοτήτων του Jimny, αξίζει να σημειωθεί η νέα γενιά του θα διατηρήσει τη λογική του αυτοφερόμενου πλαισίου ενώ τις προδιαγραφές του θα συμπληρώσει η παρουσία του εγνωσμένου κύρους συστήματος τετρακίνησης της Suzuki, AllGrip 4×4.

Οι κινητήρες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, ωστόσο επικρατέστεροι υποψήφιοι είναι ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης 1,0 λίτρου με απόδοση 111 ίππους καθώς και ο βενζινοκινητήρας των 1,2 λίτρων με το ήπιο σύστημα υβριδικής τεχνολογίας SHVS που περιορίζει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων με ισχύ 90 ίππων.

Στο εσωτερικό αναμένονται άλματα σε ό,τι αφορά την ποιότητα υλικών αλλά και τη σχεδίαση η οποία θα είναι κατά πολύ διαφορετική με φόντο και την προσθήκη μιας οθόνης αφής στην κεντρική κονσόλα ενώ δεν θα λείψουν οι προσθήκες σε επίπεδο εξοπλισμού άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024