Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz CLA 2020: Ασκήσεις δυναμικής γοητείας

Mercedes-Benz CLA 2020: Ασκήσεις δυναμικής γοητείας

Πλην του πλήθους σημαντικών τεχνολογικών και σχεδιαστικών νεολογισμών από τους οποίους θα επωφεληθεί με φόντο την άφιξη της νέας A-Class, η νέα γενιά της CLA θα επενδύσει σε μια δυναμικότερη και γοητευτικότερη συνταγή διαχωρίζοντας έτσι σαφώς εαυτόν από την Α-Class Sedan.

Φωτογραφία: AUTOMEDIA

Η A-Class έχει ήδη πάρει την θέση που της αντιστοιχεί στις ανά τον κόσμο εκθέσεις της γερμανικής φίρμας που έχει ήδη δώσει μια πρώτη γεύση και από την τετράθυρη εκδοχή της η οποία παρουσιάστηκε στο Πεκίνο, σε έκδοση με επιμηκυμένο μεταξόνιο και αναμένεται σύντομα και στην ευρωπαϊκή εκδοχή της.

Επόμενο σταθμό εξέλιξης στις βαθμίδες που βρίσκονται στη βάση της γκάμας της γερμανικής φίρμας, αποτελεί η νέα γενιά της CLA η οποία θα αναλάβει να μετουσιώσει τις σχεδιαστικές και τεχνολογικές αξίες που εισήγαγε η A-Class στην εξ ορισμού χαρισματική αισθητικά υπόσταση ενός compact τετράθυρου coupe.

Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα με το γράμμα “A” η CLA θα έχει ως αφετηρία μια σημαντικά αναβαθμισμένη αρχιτεκτονική ενώ δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα επωφεληθεί από τις ίδιες τεχνολογικές καινοτομίες συμπεριλαμβανομένου του νέου ευφυούς συστήματος infotainment MBUX το οποίο στις ακριβότερες εκδόσεις συνδυάζεται με ένα δίδυμο οθονών 12,3 ιντσών.

Ανάλογα με της A-Class αναμένεται να είναι και τα κινητήρια σύνολα, ωστόσο στην περίπτωση της CLA δεν αποκλείεται να υπάρξει διαφοροποίηση ισχύος επί το υψηλότερο προκειμένου να μην υπάρχουν αλληλοκαλύψεις με φόντο την προσθήκη της A-Class Sedan στην γκάμα.

Υπό το ίδιο ακριβώς σκεπτικό διαφοροποίησης η Mercedes-Benz αναμένεται να εφαρμόσει μια συνολικά πιο δυναμική συνταγή στην CLA η οποία σε συνάρτηση με την ταυτότητά της ως ενός compact τετράθυρου coupe θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη γοητεία της σε σχέση με την πρώτη γενιά της.

Η νέα γενιά της CLA αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της το β΄εξάμηνο του 2019.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024