Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το Σκοπιανό επισκίασε το Μεσοπρόθεσμο

Το Σκοπιανό επισκίασε το Μεσοπρόθεσμο

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο Σκοπιανό επισκιάζουν το μεσοπρόθεσμα πρόγραμμα με τα «σκληρά» προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο Σκοπιανό επισκιάζουν το μεσοπρόθεσμα πρόγραμμα με τα «σκληρά» προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης.

Δεύτερη ημέρα επεξεργασίας του πολυνομοσχεδίου στις συναρμόδιες επιτροπές της Βουλής και το ενδιαφέρον της συνεδρίασης επικεντρώνεται γύρω από τις εξελίξεις της συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ.

Ο Μάκης Βορίδης από το βήμα της Βουλής κάλεσε τον Πάνο Καμμένο να σταματήσει την κοροϊδία του ελληνικού λαού γύρω από το Σκοπιανό, λέγοντας ότι όποιος διαφωνεί δεν δίνει εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση να προβεί σε συμφωνία. «Δεν θα παίζουμε τις κουμπάρες, ούτε θα κοροϊδεύουμε τον λαό» τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια, το Σκοπιανό προκάλεσε «εμφύλιο» πόλεμο λόγο στο Κίνημα Αλλαγής. Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τάχθηκε κατά του Σπύρου Δανέλλη, ο οποίος νωρίτερα είχε δηλώσει πως βλέπει θετικά την συμφωνία.

Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ κάλεσε τον βουλευτή του Ποταμιού να επανεξετάσει την θέση του αλλιώς όπως είπε «η πόρτα είναι ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα».

Δεδομένου ότι οι πολιτικοί αρχηγοί θα βρεθούν την Πέμπτη το πρωί στην Βουλή για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός έχει την δυνατότητα, με βάση το άρθρο 142Α του Κανονισμού να ενημερώσει τη Βουλή για το Σκοπιανό, είναι βέβαιο ότι το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα θα επισκιαστεί πλήρως και τις επόμενες ημέρες.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024