Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαμπερές παρουσίες στο φιλανθρωπικό δείπνο του οίκου Chanel

Λαμπερές παρουσίες στο φιλανθρωπικό δείπνο του οίκου Chanel

Τζούλια Ρόμπερτς, Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνει Κοξ

Κολλητές φίλες, χολιγουντιανές παρουσίες και μια λίστα από υψηλούς καλεσμένους βρέθηκαν στο φιλανθρωπικό δείπνο, που παρέθεσε ο οίκος Chanel υπέρ του οργανισμού «Natural Resources Defense Council», για την προστασία φυσικών πόρων των ωκεανών.

Η πάντα χαμογελαστή Τζούλια Ρόμπερτς και οι τηλεοπτικές κολλητές Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνει Κοξ έδωσαν το παρών μαζί με την Πριάνκα Τσόπρα, την τραγουδίστρια Μπάρμπαρα Στράιζαντ και την ηθοποιό Λέσλι Μαν. Το δείπνο, που έλαβε μέρος στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια στο σπίτι του διευθυντή του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC Ρόναλντ Μέγιερ, έγινε για την επιχορήγηση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού προκειμένω να συγκεντρωθούν χρήματα. Με σύνθημα «οι μαγευτικοί ωκεανοί μας» η διοργάνωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και ένα μικρό event μόδας, ραμμένο  ολόκληρο με Chanel, ολοκληρώθηκε κάτω από τον καυτό ήλιο.

Το μενού περιλάμβανε χορτοφαγικές επιλογές εμπνευσμένες από την Μεξικάνικη φιλοσοφία, σαμπάνια και παγωτό βανίλια. Κάτω από το φως των κεριών, η πρόεδρος του οργανισμού δήλωσε πως: «Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για την  χώρα μας. Οι άνθρωποι θέλουν να σηκωθούν και να συμμετάσχουν πραγματικά, οπότε αυτό δεν είναι απλά να το κάνουμε μόνο επειδή δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνουμε σε ένα βράδυ του Σαββάτου. Ας το κάνουμε αυτό γιατί πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι, πρέπει να εμπλακούμε και, ειλικρινά, δεν υπήρξε ποτέ μεγαλύτερη απειλή για το περιβάλλον από ό, τι βλέπουμε τώρα ». Η άγνοια και η αδιαφορία του προέδρου της Αμερικής  Ντόναλντ Τράμπ καυτηριάστηκε από τους παρευρισκομένους  και την Πρόεδρο και ύστερα οι King Princess, Skip Marley (εγγονός του Bob Marley και ο Snoop Dogg ανέλαβαν να «ντύσουν» μουσικά την βραδιά.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024